00:00:00
26 Mar

Kosovalive360

                              

Thaçit i kërkohet menjëherë t’i emërojë përfaqësuesit e KQZ-së

                              

Më shumë se gjysma e kosovarëve të rinj synojnë Europën

                              

Haradinaj: Është koha që rendi dhe ligji të jetë më efikas

                              

Themelohet njësiti për luftimin e mashtrimeve

Të fundit

Simptomat e sulmit në zemër
Lifestyle
47 views
Lifestyle
47 views

Simptomat e sulmit në zemër

Kosovalive 360 - 26/03/2019

Sulmi në zemër ndodh kur rrjedhja e gjakut në zemër bllokohet. Bllokimi është më së shpeshti grumbullim yndyre, kolesteroli apo substance të tjera që formojnë një pllakë…

Thaçit i kërkohet menjëherë t’i emërojë përfaqësuesit e KQZ-së
                              
47 views
                              
47 views

Thaçit i kërkohet menjëherë t’i emërojë përfaqësuesit e KQZ-së

Kosovalive 360 - 26/03/2019

Jemi të shqetësuar me vonesën prej më shumë se një vit të emërimit të dhjetë përfaqësuesve në Komisionin Qendror Zgjedhor (KQZ). Dështimi për t’i emëruar përfaqësuesit ia…

QKUK: Hiqet lista e pritjes për CT në mushkëri
Lajme
57 views
Lajme
57 views

QKUK: Hiqet lista e pritjes për CT në mushkëri

Kosovalive 360 - 26/03/2019

Lista e Pritjes për Tomografi të Kompjuterizuar (CT) në mushkëri, pas një kohe të gjatë, me aktivizimin e shërbimeve para dhe pasdite, është hequr. Më herët, qytetarët…

“Supernatural” përfundon zyrtarisht pas sezonës së 15-të
Kulture
71 views
Kulture
71 views

“Supernatural” përfundon zyrtarisht pas sezonës së 15-të

Kosovalive 360 - 26/03/2019

“Supernatural” ka qenë shfaqja që është transmetuar për kohën më të gjatë ndonjëherë në historinë e CW. Seria ka qenë në transmetim për më shumë se 300…

Sinestezia: Gjendja që i bën njerëzit t’i shohin numrat me ngjyra
Lifestyle
150 views
Lifestyle
150 views

Sinestezia: Gjendja që i bën njerëzit t’i shohin numrat me ngjyra

Kosovalive 360 - 25/03/2019

Numri 4 për dikë ka ngjyrë të verdhë, por për dikë tjetër mund të ketë ngjyrë të kuqe. Gjithë numrat kanë ngjyra. Shkronjat, ditët dhe muajt kanë…

Ekonomia

Beqaj: Po synojmë që me punën tonë të krijojmë barazi gjinore
Ekonomia
116 views
Ekonomia
116 views

Beqaj: Po synojmë që me punën tonë të krijojmë barazi gjinore

Kosovalive 360 - 25/03/2019

Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarësisë(MIN), Besim Beqaj, në mbledhjen e Këshillit Kombëtar për Inovacion dhe Ndërmarrësi, e cila u mbajt sot, ka prezantuar punën e Ministrisë që…

Verërat e Kosovës promovohen në Panairin “ProWein 2019, Gjermani
                              
195 views
                              
195 views

Verërat e Kosovës promovohen në Panairin “ProWein 2019, Gjermani

Kosovalive 360 - 18/03/2019

Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Kapllan Halimi, së bashku me drejtorin e Departamentit të Vreshtarisë dhe Verëtarisë, Bekim Hoxha, po marrin…