00:00:00
22 Feb
YouTube Originals së shpejti falas, me ndërprerje komerciale
Teknologjia
518 views
Teknologjia
518 views

YouTube Originals së shpejti falas, me ndërprerje komerciale

Kosovalive 360 - 30/11/2018

YouTube ka ardhur në përfundim që investimet e veta në programim origjinal duhet të kenë një shtëpi në anën pa pagesë, me reklama – jo vetëm të…

Motherboard: “YouTube shtëpi ‘lulëzimi’ e keqinformimit”
Teknologjia
287 views
Teknologjia
287 views

Motherboard: “YouTube shtëpi ‘lulëzimi’ e keqinformimit”

Kosovalive 360 - 22/11/2018

Disa video konspirative që supozojnë se zjarri në Kaliforni është shkaktuar nga rrezet laserike të qeverisë kanë marrë miliona klikime në YouTube. Faqja e lajmeve Motherboard ka…

YouTube ka filluar të ofrojë filma falas me ndërprerje komerciale
Teknologjia
321 views
Teknologjia
321 views

YouTube ka filluar të ofrojë filma falas me ndërprerje komerciale

Kosovalive 360 - 20/11/2018

Muajin e kaluar YouTube heshturazi filloi të shfaqte për herë të parë filma të mbështetur nga reklamat, duke u dhënë shikuesve çasje në filma të Holywood-it si…

Twitter suspendon mundësinë e Alex Jones nga InfoWars për të postuar “tweets”
Teknologjia
546 views
Teknologjia
546 views

Twitter suspendon mundësinë e Alex Jones nga InfoWars për të postuar “tweets”

KosovaLive 360 - 17/08/2018

Twitter ka ndërprerë funksionet kyçe të llogarisë së Alex Jones pasi themeluesi dhe ylli i faqes së komplotit Infowars shkeli një tjetër politikë të Twitter. Llogaria Jones…

YouTube, Facebook dhe iTunes largojnë InfoWars
Teknologjia
558 views
Teknologjia
558 views

YouTube, Facebook dhe iTunes largojnë InfoWars

KosovaLive 360 - 16/08/2018

Apple ka larguar qindra podcasts nga teoricieni i komplotit Alex Jones dhe brendi i tij InfoWars nga aplikacionet iTunes dhe Podcasts. Në një deklaratë thuhej se Apple…

“November rain” nga Guns Nʼ Roses rekord në YouTube, mbi 1 miliard klikime
Kulture
761 views
Kulture
761 views

“November rain” nga Guns Nʼ Roses rekord në YouTube, mbi 1 miliard klikime

KosovaLive 360 - 18/07/2018

Shifra rekord në YouTube për videon e “November Rain” të Guns N’ Roses”. Sipas revistës “Forbes”, me një mesatare prej rreth 560 mijë shikime në ditë gjatë…