00:00:00
24 Mar
A do ta dorëzonit telefonin për pak kohë për një vakt falas?
Lifestyle
306 views
Lifestyle
306 views

A do ta dorëzonit telefonin për pak kohë për një vakt falas?

Kosovalive 360 - 30/11/2018

T’i bëni familjet të lënë tabletat dhe telefonat dhe të flasin me njëri tjetrin mund të jetë e vështirë por një zinxhir restorantesh po mundohet t’i bindë.…

Qytetarët e Virxhinias Perëndimore mund të votojnë përmes telefonit në zgjedhjet afatmesme
Teknologjia
737 views
Teknologjia
737 views

Qytetarët e Virxhinias Perëndimore mund të votojnë përmes telefonit në zgjedhjet afatmesme

KosovaLive 360 - 09/08/2018

Qytetarët e Virxhinias Perëndimore që shërbejnë jashtë shtetit do të jenë të parët në vend që të hedhin fletëvotimet në zgjedhjet federale duke përdorur një aplikacion për…