00:00:00
17 Feb
Tim Cook kërkon ligj të fortë për mbrojtje të të dhënave
Teknologjia
352 views
Teknologjia
352 views

Tim Cook kërkon ligj të fortë për mbrojtje të të dhënave

Kosovalive 360 - 25/10/2018

Shefi ekzekutiv i Apple, Tim Cook ka kërkuar një ligj të fortë për mbrojtjen e të dhënave, në një fjalim të pazakontë në Evropë. Duke iu referuar…

Kafe falas në këmbim të të dhënave personale për studentët
Teknologjia
1193 views
Teknologjia
1193 views

Kafe falas në këmbim të të dhënave personale për studentët

Kosovalive 360 - 02/10/2018

Kafeneja Shiru duket si një kafene normale. Brenda, makinat gumëzhijnë, banakierët shpërndajnë kafeinë dhe klientët punojnë në laptopët e tyre. Por të gjithë klientët janë studentë, dhe…