00:00:00
17 Feb
‘Stresi toksik’ tek fëmijët mund të dëmtoj shëndetin e tyre mendor dhe fizik
Lajme
525 views
Lajme
525 views

‘Stresi toksik’ tek fëmijët mund të dëmtoj shëndetin e tyre mendor dhe fizik

Kosovalive 360 - 12/10/2018

Një 10 vjeçare vuante nga astma, por shkaktari ishte i paqartë. Analizat përjashtonin mundësinë që kjo shkaktohej nga qimet e kafshëve apo insektet. Deri kur nëna e…

3 mënyra se si t’i largoni mendimet negative
Lifestyle
2247 views
Lifestyle
2247 views

3 mënyra se si t’i largoni mendimet negative

Kosovalive 360 - 30/09/2018

Ndoshta e keni vënë re se mendja juaj zhvillon një dialog të brendshëm. Duket se nuk ndalet asnjëherë dhe sjellë një mendim pas tjetrit. Mendja ju kujton…

Si të qëndroni të qetë në situata stresuese
Lifestyle
467 views
Lifestyle
467 views

Si të qëndroni të qetë në situata stresuese

Kosovalive 360 - 26/09/2018

Të jeni gjithmonë në lëvizje ju shterr gjithë energjinë. Ndiheni të mbingarkuar nga puna dhe rutina e përditshme. Përgjegjësitë e shumta ju shkaktojnë stres. Disa nga mënyrat…

Si të kontrolloni zemërimin
Lifestyle
500 views
Lifestyle
500 views

Si të kontrolloni zemërimin

Kosovalive 360 - 20/09/2018

Zemërimi është emocion i natyrshëm e ndonjëherë edhe i dobishëm që reflekton gjendjen tonë të brendshme. Na ndihmon që instiktivisht të reagojmë ndaj një situate të rrezikshme.…

Si të dini nëse stresi shkakton humbje të peshës
Lifestyle
819 views
Lifestyle
819 views

Si të dini nëse stresi shkakton humbje të peshës

KosovaLive 360 - 09/07/2018

Dhe çfarë duhet të bëni për këtë, sipas ekspertëve. “Kur unë isha 22 vjeçe, babai im humbi betejën e tij ndaj kancerit. Une isha e sapo diplomuar…