00:00:00
22 Mar
Menuja e ushqimeve, më e pashëndetshme tani se 30 vite më parë
Lifestyle
162 views
Lifestyle
162 views

Menuja e ushqimeve, më e pashëndetshme tani se 30 vite më parë

Kosovalive 360 - 01/03/2019

Pavarësisht ligjeve dhe rregullave gjatë dekadave të fundit për t’i bërë ofertat e restoranteve më të shëndetshme dhe pavarësisht nxitjes nga shumë zinxhirë restorantesh për të shtuar…

Numri i pompave që mund t’i bëni tregon për shëndetin e zemrës
Lifestyle
172 views
Lifestyle
172 views

Numri i pompave që mund t’i bëni tregon për shëndetin e zemrës

Kosovalive 360 - 28/02/2019

A munden pompat të parashikojnë të ardhmen dhe gjendjen e zemrës së një personi? Një studim i ri në JAMA Network Open lë të nënkuptojë se po.…

Çfarë mund të tregojë goja për shëndetin tuaj
Lifestyle
177 views
Lifestyle
177 views

Çfarë mund të tregojë goja për shëndetin tuaj

Kosovalive 360 - 20/02/2019

Thonë se sytë janë dritaret e shpirtit, por goja juaj ka shumë për të thënë për shëndetin tuaj të përgjithshëm. Buzë të plasaritura Edhe nëse mendoni se…

Konsumimi i pijeve dietale me disa rreziqe për shëndetin
Lifestyle
207 views
Lifestyle
207 views

Konsumimi i pijeve dietale me disa rreziqe për shëndetin

Kosovalive 360 - 17/02/2019

Konsumimi i më shumë se dy pijeve dietale për çdo ditë mund të shtojë rrezikun e sulmit në tru, sëmundjeve të zemrës dhe madje edhe vdekjes së…

Gjëja më e mirë për shëndetin tuaj: flini mirë
Lifestyle
188 views
Lifestyle
188 views

Gjëja më e mirë për shëndetin tuaj: flini mirë

Kosovalive 360 - 11/02/2019

Gjumi i pamjaftueshëm është një nga faktorët më të rëndësishëm të stilit të jetës që ndikon në faktin se a do ta zhvilloni sëmundjen e Alzheimerit apo…

Përfitimet shëndetësore të kërpudhave
Lifestyle
232 views
Lifestyle
232 views

Përfitimet shëndetësore të kërpudhave

Kosovalive 360 - 05/02/2019

Këtu janë disa nga përfitimet shëndetësore të kërpudhave që ju mund t'i gëzoni: Kanë pak kalori Kërpudhat e bardha, të papërpunuara vlerësohet të kenë vetëm 20 kalori.…

Ato janë rreth të 80-tave por ushtrojnë më shumë se të rinjtë
Lifestyle
217 views
Lifestyle
217 views

Ato janë rreth të 80-tave por ushtrojnë më shumë se të rinjtë

Kosovalive 360 - 28/01/2019

Mosha nuk është arsyetim për të shmangur ushtrimet. Nëse ju duhen dëshmi, pyesni Pat Shebert, 83 vjeç dhe Mary Petrow, 77 vjeç, të cilat ia lënë meritat…

Pse është sistemimi i gjërave i mirë për shëndet
Lifestyle
221 views
Lifestyle
221 views

Pse është sistemimi i gjërave i mirë për shëndet

Kosovalive 360 - 26/01/2019

Ndërsa duket shumë e thjeshtë, rezulton se të qenët të pastër mund të bëjë një ndryshim të mirë për shumë prej nesh - jo vetëm në aspektin…

Disa këshilla të çuditshme për një jetë të shëndetshme
Lifestyle
260 views
Lifestyle
260 views

Disa këshilla të çuditshme për një jetë të shëndetshme

Kosovalive 360 - 24/01/2019

Ka këshilla rreth shëndetit që kanë kuptim si ushtrimet e rregullta, gjumi i mjaftueshëm dhe pirja e ujit. Por ekzistojnë edhe ato që janë kundër traditave apo…

Si ndikojnë bimët në përmirësimin e shëndetit tonë
Lifestyle
201 views
Lifestyle
201 views

Si ndikojnë bimët në përmirësimin e shëndetit tonë

Kosovalive 360 - 22/01/2019

Kur mendojmë për bimët, kjo shpesh ka të bëjë me qëllime estetike. Por a ka ndonjë përfitim shëndetësor që mund të ofrojnë ato? Bimët dhe lulet janë…