00:00:00
22 Mar
Apple vendos  iTunes në televizorët Samsung
Teknologjia
254 views
Teknologjia
254 views

Apple vendos iTunes në televizorët Samsung

Kosovalive 360 - 07/01/2019

Televizorët Samsung të vitit 2018 dhe 2019 do të mund të kenë qasje në koleksionin tuaj të filmave dhe serive televizive në iTunes dhe t’i lëshojnë ato.…

Birdbox pritet me reagime shumë pozitive
Kulture
603 views
Kulture
603 views

Birdbox pritet me reagime shumë pozitive

Kosovalive 360 - 04/01/2019

BirdBox nga Sandra Bullock është pritur me një reagim jashtëzakonisht pozitiv nga shikuesit. Filmi i Netflix, i cili gjithashtu paraqet Sarah Paulson dhe Machine Gun Kelly doli…

Dëshpërohen fansat e ‘Luther’
Kulture
314 views
Kulture
314 views

Dëshpërohen fansat e ‘Luther’

Kosovalive 360 - 04/01/2019

Tifozët e ‘Luther’ u dëshpëruan pas vdekjes së një prej  personazheve e tij origjinale. Goditja ndodhi në episodin e parafundit  të serisë së pestë, e cila pa…

Seritë televizive që duhet t’i ndiqni në vitin 2019
Kulture
264 views
Kulture
264 views

Seritë televizive që duhet t’i ndiqni në vitin 2019

Kosovalive 360 - 03/01/2019

Këto janë disa nga seritë që do të shfaqen gjatë vitit 2019 e të cilat duhet t’i ndiqni: "Catastrophe", sezona e katërt Gjatë viteve të fundit, ‘Catastrophe’…

Sheshxhirimet e “Game of Thrones” nga viti tjetër të hapura për publikun
Kulture
407 views
Kulture
407 views

Sheshxhirimet e “Game of Thrones” nga viti tjetër të hapura për publikun

Kosovalive 360 - 26/09/2018

“Games of Thrones”, seria që së fundmi triumfoi në çmimet Emmy dhe që ka një audiencë të jashtëzakonshme, vitin që vjen do të sjellë një risi.  HOB…