00:00:00
24 Mar
A doni t’i parandaloni sëmundjet më vdekjeprurëse? Hani fibra
Lifestyle
309 views
Lifestyle
309 views

A doni t’i parandaloni sëmundjet më vdekjeprurëse? Hani fibra

Kosovalive 360 - 11/01/2019

Nëse dëshironi të hani diçka për të pasur shëndet më të mirë, hani fibra. Kjo është këshilla që japin ekspertët e ushqyeshmërisë dhe udhëzimet e fundit dietale.…

4 sëmundjet të cilat ishin gabuar për magji të zeza
Lifestyle
350 views
Lifestyle
350 views

4 sëmundjet të cilat ishin gabuar për magji të zeza

Kosovalive 360 - 27/12/2018

Kur autoritetet dogjën shtrigat e akuzuara përgjatë historisë, ata shpesh mendonin se po mbronin veten kundër magjive të errëta. Pa njohuritë e avancuara mjekësore që kemi sot,…

Kur të filloni të brendoseni për kollitjen tuaj?
Lifestyle
291 views
Lifestyle
291 views

Kur të filloni të brendoseni për kollitjen tuaj?

Kosovalive 360 - 26/12/2018

Askush nuk dëshiron të merret me kollitjen gjatë pushimeve. Por me aktivitetin e gripit që po rritet këtë sezon, shumë prej nesh tashmë mund të përjetojnë simptoma…

Konsumimi i brumit të biskotave mund t’ju sëmurë
Lifestyle
1143 views
Lifestyle
1143 views

Konsumimi i brumit të biskotave mund t’ju sëmurë

Kosovalive 360 - 10/12/2018

Në një kujtesë të paraqitur nga Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, njerëzit u paralajmëruan për rreziqet e provimit ose të ngrënit të brumit ose të…

‘Care’-drama që do ta keni vështirë ta shikoni deri në fund
Kulture
308 views
Kulture
308 views

‘Care’-drama që do ta keni vështirë ta shikoni deri në fund

Kosovalive 360 - 10/12/2018

‘Care’ (BBC1), një dramë 90 minutëshe për demensian, e krijuar nga Jimmy McGovern i cili e ka shkruar tregimin bashkë me Gilian Juckes, bazuar në përjetimet e…

Sëmundjet e rralla që besoheshin se ishin magji
Lifestyle
556 views
Lifestyle
556 views

Sëmundjet e rralla që besoheshin se ishin magji

Kosovalive 360 - 21/09/2018

Në histori, kur autoritetet i digjnin shtrigat e akuzuara, ata mendonin se po zbatonin variantin e tyre të mbrojtjes nga artet e errëta. Duke mos pasur njohurinë…