00:00:00
22 Mar
Përdorimi i rrjeteve sociale i njëjtë me varësinë ndaj drogës
Lifestyle
267 views
Lifestyle
267 views

Përdorimi i rrjeteve sociale i njëjtë me varësinë ndaj drogës

Kosovalive 360 - 11/01/2019

Varësia nga mediave sociale, si temë, duket se është diskutuar shumë. Megjithatë, mbetet e panjohur nga Manuali Diagnostik dhe Statistikor i Çrregullimeve Mendore, gjë që ngjallë shumë…

Politikanët nuk mund t’i bllokojnë armiqtë në rrjetet sociale
Teknologjia
274 views
Teknologjia
274 views

Politikanët nuk mund t’i bllokojnë armiqtë në rrjetet sociale

Kosovalive 360 - 08/01/2019

Sipas një gjykate federale të apelit, një politikane nga Virginia ka shkelur kushtetutën pasi që e bllokoi një kritik në faqen e Facebook, gjë që mund të…

Një pikëpamje e frikshme e anës së errët të rrjeteve sociale
Lifestyle
313 views
Lifestyle
313 views

Një pikëpamje e frikshme e anës së errët të rrjeteve sociale

Kosovalive 360 - 13/11/2018

Ta themi hapur: Rrjetet sociale janë një mjet me fuqi dhe ndikim për t’u lidhur me miq dhe vazhduar shoqërinë, për të shitur produkte, për të qëndruar…

Mos u mashtroni nga mitet kundër vaksinës në rrjetet sociale
Lifestyle
511 views
Lifestyle
511 views

Mos u mashtroni nga mitet kundër vaksinës në rrjetet sociale

Kosovalive 360 - 02/11/2018

Njerëzit që i besojnë mitet e shpërndara nga nxitësit kundër vaksinës “e kanë plotësisht gabim”, ka thënë mjekja kryesore në Angli. Prof. Dame Sally Davies tha se…

Si të shkëputeni nga rrjetet sociale
Lifestyle
393 views
Lifestyle
393 views

Si të shkëputeni nga rrjetet sociale

Kosovalive 360 - 26/09/2018

Bota nuk ka qenë asnjëherë më e lidhur. Pavarësisht se në çfarë vendi të botës jeni, ju mund t’i dërgoni mesazh kujtdo në pjesën tjetër të botës…