00:00:00
24 Mar
Fonogrami i “A star is born” i pari në grafikun e Billboard 200
Kulture
473 views
Kulture
473 views

Fonogrami i “A star is born” i pari në grafikun e Billboard 200

Kosovalive 360 - 15/10/2018

Fonogrami i filmit të Lady Gaga dhe Bradley Cooper “A star is born” është renditur i pari në grafikun e albumeve të Billboard 200. Prej shumës së…

Fansat e Lady Gaga me vlerësime të rreme për “Venom” për të mbështetur “A star is born”
Kulture
1020 views
Kulture
1020 views

Fansat e Lady Gaga me vlerësime të rreme për “Venom” për të mbështetur “A star is born”

Kosovalive 360 - 04/10/2018

Ka lindur një armiqësi. Më 5 tetor, dy filma do të kenë premierën e tyre: “A star is born” i Lady Gaga dhe Bradley Cooper dhe “Venom”…