00:00:00
16 Feb
GM do ta ndalë prodhimin në shumë fabrika
Ekonomia
296 views
Ekonomia
296 views

GM do ta ndalë prodhimin në shumë fabrika

Kosovalive 360 - 27/11/2018

General Motors tha të hënën se planifikon ta ndalë prodhimin në një numër fabrikash në SHBA dhe Kanada vitin e ardhshëm dhe ta zvogëlojë numrin e punëve…

SHBA-të, Meksiko dhe Kanadaja arrijnë marrëveshje tregtare në vlerë 1.2 trilion dollarë
Teknologjia
1324 views
Teknologjia
1324 views

SHBA-të, Meksiko dhe Kanadaja arrijnë marrëveshje tregtare në vlerë 1.2 trilion dollarë

Kosovalive 360 - 02/10/2018

Donald Trump tha se marrëveshja e re e tregtisë e arritur me Kanadanë dhe Meksikon ishte “më e rëndësishmja” ndonjëherë e bërë nga SHBA-të. Presidenti tha se…