00:00:00
23 Mar
Italia tenton ta zbusë deficitin buxhetor para kohës së caktuar
Ekonomia
392 views
Ekonomia
392 views

Italia tenton ta zbusë deficitin buxhetor para kohës së caktuar

Kosovalive 360 - 22/10/2018

Koalicioni populist i Italisë la të nënkuptohej se mund të jetë duke u përgatitur për ta  kufizuar buxhetin e saj për vitin e ardhshëm meqë BE-ja kërkon…

Çka qëndron prapa turbulencës ekonomike të  Italisë?
Ekonomia
410 views
Ekonomia
410 views

Çka qëndron prapa turbulencës ekonomike të Italisë?

Kosovalive 360 - 08/10/2018

Debati që e ka rrethuar qeverinë e Italisë për planet e saj të shpenzimit ka çuar në nervozizëm të vazhdueshëm në tregjet financiare. Buxheti i caktuar muajin…

Qeveria populiste e Italisë miraton buxhetin për t`i “dhënë fund varfërisë”
Ekonomia
427 views
Ekonomia
427 views

Qeveria populiste e Italisë miraton buxhetin për t`i “dhënë fund varfërisë”

Kosovalive 360 - 28/09/2018

Qeveria populiste e Italisë ka arritur një marrëveshje mbi shpenzimet ndërsa përpiqet t`i “japë fund varfërisë” me buxhetin e parë. Palët udhëheqëse Five Star dhe League thanë…