00:00:00
23 Mar
Interneti mobil më i shpejtë se wi-fi në shumë shtete
Teknologjia
260 views
Teknologjia
260 views

Interneti mobil më i shpejtë se wi-fi në shumë shtete

Kosovalive 360 - 27/11/2018

Shpejtësitë e shkarkimit në internet mobil tani janë më të shpejta se wi-fi-ja në shumë shtete, thonë hulumtimet. Testet e shpejtësisë në 80 shtete zbuluan se wi-fi-ja…

Mbretëria e Bashkuar synon të kalojë në përdorim të plotë të fibrit
Teknologjia
718 views
Teknologjia
718 views

Mbretëria e Bashkuar synon të kalojë në përdorim të plotë të fibrit

Kosovalive 360 - 25/07/2018

Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar (MB) ka përcaktuar një pako masash të cilat shreson se do të krijojnë rrjete të brendshme në të ardhmen dhe ta rrisin…