Huawei Mate 20 pro nuk mund të blihet në SHBA
Teknologjia
268 views
Teknologjia
268 views

Huawei Mate 20 pro nuk mund të blihet në SHBA

Kosovalive 360 - 26/10/2018

Këso kohe vitin e kaluar kompania Huawei ishte gati ta nënshkruante një marrëveshje me AT&T por kjo e fundit u detyrua të tërhiqej nga marrëveshja dhe FBI,…

Huawei prezanton telefonin Mate 20 Pro
Teknologjia
343 views
Teknologjia
343 views

Huawei prezanton telefonin Mate 20 Pro

Kosovalive 360 - 18/10/2018

Huawei e ka zbuluar telefonin e vet të ri Mate 20 Pro, i cili kombinon parimisht çdo karakteristikë të dëshirueshme të smartfonëve modern. Sikurse LG V40, Mate…

Pse çmimet e telefonave iPhone dhe Android do të rriten edhe më shumë
Teknologjia
424 views
Teknologjia
424 views

Pse çmimet e telefonave iPhone dhe Android do të rriten edhe më shumë

KosovaLive 360 - 08/08/2018

Kohëve të fundit është bërë normale blerja e telefonave me çmim prej 1,000 dollarë. Edhe pse shumë kritikë kishin dyshuar se njerëzit do të paguanin $1,000 për…