Google do t`i ndalë reklamat për shërbimet jozyrtare Esta
Teknologjia
204 views
Teknologjia
204 views

Google do t`i ndalë reklamat për shërbimet jozyrtare Esta

Kosovalive 360 - 25/11/2018

Google thotë se do t`i ndalë reklamat për shërbimet e shtrenjta jozyrtare Esta të shfaqen në krye të rezultateve të kërkimit, tetë vite pas ankesave të para.…

Google vjen me politika të reja reklamimi para zgjedhjeve në BE
Teknologjia
156 views
Teknologjia
156 views

Google vjen me politika të reja reklamimi para zgjedhjeve në BE

Kosovalive 360 - 25/11/2018

Google tha se  do të lansojë politika të reja në Evropë për të ofruar më shumë transparencë rreth reklamave politike, para zgjedhjeve të Bashkimit Evropian në pranverë.…

Google mundëson të shihni produktet dhe çmimet e tyre në Londër
Teknologjia
159 views
Teknologjia
159 views

Google mundëson të shihni produktet dhe çmimet e tyre në Londër

Kosovalive 360 - 21/11/2018

Përpjekjeve për ta rritur numrin e njerëzve që blejnë në dyqanet Hight Street të Londrës u është dhënë një shtysë nga gjiganti i kërkimit Google. Ata janë…

Facebook, më së paku i besueshëm sipas amerikanëve
Teknologjia
198 views
Teknologjia
198 views

Facebook, më së paku i besueshëm sipas amerikanëve

Kosovalive 360 - 17/11/2018

Facebook është më së paku i besueshmi ndër të gjitha kompanitë kryesore teknologjike kur vjen fjala për ruajtjen e të dhënave të përdoruesve, sipas një sondazhi të…

Google Pixel sjell opsionin Night Sight
Teknologjia
401 views
Teknologjia
401 views

Google Pixel sjell opsionin Night Sight

Kosovalive 360 - 16/11/2018

Dy vjet më parë, lansimi i smartfonit të parë Google Pixel rriti rrënjësisht shkallën për cilësinë e imazhit që mund të presim nga kamerat e lëvizshme. Sot…

Një gabim interneti ia dërgon Kinës të dhënat nga Google
Teknologjia
170 views
Teknologjia
170 views

Një gabim interneti ia dërgon Kinës të dhënat nga Google

Kosovalive 360 - 15/11/2018

Të dhënat e Google për shërbimet e kërkimit dhe ato cloud humbën për më shumë se një orë të hënën falë një gabimi "të shëmtuar" nga një ISP…

Pse i bëjmë Google pyetje që s’kanë përgjigjje
Lifestyle
159 views
Lifestyle
159 views

Pse i bëjmë Google pyetje që s’kanë përgjigjje

Kosovalive 360 - 15/11/2018

Cilave pyetje do të dëshironit që Google të ishte në gjendje t’ju përgjigjej? Mundësitë ekzistojnë që pyetjet tuaja janë se cilët do të jenë numrat fitues të…

Google bën ndryshime në politikat kundër ngacmimit seksual
Teknologjia
170 views
Teknologjia
170 views

Google bën ndryshime në politikat kundër ngacmimit seksual

Kosovalive 360 - 12/11/2018

Shefi Ekzekutiv i Google e ka publikuar një numër ndryshimesh të brendshme të enjten në përgjigjje të marsheve globale të punonjësve lidhur me menaxhimin e ngacmimit seksual…

Google Pixel 3 sërish me kamerë tejet të mirë
Teknologjia
273 views
Teknologjia
273 views

Google Pixel 3 sërish me kamerë tejet të mirë

Kosovalive 360 - 05/11/2018

Pixel 3-shi është gjenerata e tretë e dizajnit nga Google, që ka për qëllim ta paraqesë pikëpamjen e kompanisë se si duhet të jetë një pajisje Android,…

Google lanson Emoji Minis
Teknologjia
415 views
Teknologjia
415 views

Google lanson Emoji Minis

Kosovalive 360 - 02/11/2018

Verën e kaluar, Google e ka prezantuar punën e saj në Bitmoji me lansimin e “Mini” stikerëve në aplikacionin e tastierës, Gboard, i cili i mundëson makinës…