00:00:00
22 Feb
Zakonet që mund t’ju ndihmojnë të dukeni më të rinj
Lifestyle
252 views
Lifestyle
252 views

Zakonet që mund t’ju ndihmojnë të dukeni më të rinj

Kosovalive 360 - 24/01/2019

Ekzistojnë disa mënyra që mund t’ju ndihmojnë që me të vërtet të dukeni më të rinj. Ja se si t’ia filloni: Flini mjaftueshëm Cilësia e gjumit ndikon…

Si të zgjoheni herët nëse zakonisht rrini zgjuar natën
Lifestyle
185 views
Lifestyle
185 views

Si të zgjoheni herët nëse zakonisht rrini zgjuar natën

Kosovalive 360 - 16/01/2019

Falë ritmit të qarkullimit, trupi juaj ndihet më zgjuar apo më fjetur gjatë momenteve të ndryshme të ditës. Është një fenomen natyror dhe ritmi i secilit është…

Hapat e gjumit: Efektet anësore
Lifestyle
249 views
Lifestyle
249 views

Hapat e gjumit: Efektet anësore

Kosovalive 360 - 14/01/2019

Këto ilaçe, të klasifikuara shpesh si sedativ-hipnotikë, nuk duhet të përdoren për një kohë të gjatë. Jo vetëm për shkak se trupi mund të ndërtojë një tolerancë…

Si të bëni një gjumë të mirë
Lifestyle
275 views
Lifestyle
275 views

Si të bëni një gjumë të mirë

Kosovalive 360 - 20/11/2018

Studiuesit thonë se alkoholi, pirja e duhanit dhe drita e telefonit tuaj mund t’ju mbajnë zgjuar natën kur përpiqeni të flini. Zakone tjera të këqija që mund…

Një pikëpamje e frikshme e anës së errët të rrjeteve sociale
Lifestyle
296 views
Lifestyle
296 views

Një pikëpamje e frikshme e anës së errët të rrjeteve sociale

Kosovalive 360 - 13/11/2018

Ta themi hapur: Rrjetet sociale janë një mjet me fuqi dhe ndikim për t’u lidhur me miq dhe vazhduar shoqërinë, për të shitur produkte, për të qëndruar…

A është gjumi i ditës i shëndetshëm?
Lifestyle
411 views
Lifestyle
411 views

A është gjumi i ditës i shëndetshëm?

Kosovalive 360 - 30/10/2018

Për shumë prej nesh, nuk është gjë e pazakonshme t'i  kemi qepallat e rënduara çdo pasdite. Por a bën të flejmë gjatë ditës? A ka ndonjë efekt të…

Të  fjeturit e tepërt dëmton trupin dhe mendjen
Lifestyle
457 views
Lifestyle
457 views

Të fjeturit e tepërt dëmton trupin dhe mendjen

Kosovalive 360 - 11/10/2018

Përderisa efektet e mosfjetjes janë të studiuara dhe diskutuara shumë, tema e të fjeturit të tepërt nuk merr shumë vëmendje. Duke pasur parasysh rëndësinë e gjumit, shumë prej…