Sezoni i fundit i ‘Game of Thrones’ do të del në prill
Kulture
177 views
Kulture
177 views

Sezoni i fundit i ‘Game of Thrones’ do të del në prill

Kosovalive 360 - 14/11/2018

Sezoni i fundit i “Game Of Thrones” do të del në prill, thotë HBO. https://twitter.com/GameOfThrones/status/1062359268203077633?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.buzzfeednews.com%2Farticle%2Fmichaelblackmon%2Fhbo-says-the-final-season-of-game-of-thrones-will-premiere HBO zbuloi të martën se sezoni i tetë dhe i fundit i…

Maisie Williams flet rreth udhëtimit të saj në Game of Thrones
Kulture
264 views
Kulture
264 views

Maisie Williams flet rreth udhëtimit të saj në Game of Thrones

Kosovalive 360 - 22/10/2018

Paralajmërim: Ky postim pëmban spoilera të Game of Thrones. Duke filluar nga mposhtja e Waif e deri tek ushqyerja e Walter Frey me pite të bërë nga…

Sheshxhirimet e “Game of Thrones” nga viti tjetër të hapura për publikun
Kulture
268 views
Kulture
268 views

Sheshxhirimet e “Game of Thrones” nga viti tjetër të hapura për publikun

Kosovalive 360 - 26/09/2018

“Games of Thrones”, seria që së fundmi triumfoi në çmimet Emmy dhe që ka një audiencë të jashtëzakonshme, vitin që vjen do të sjellë një risi.  HOB…

Aktori Will Tudor nga Game Of Thrones në dramën Torvill dhe Dean
Kulture
437 views
Kulture
437 views

Aktori Will Tudor nga Game Of Thrones në dramën Torvill dhe Dean

KosovaLive 360 - 25/07/2018

Historia e Jayne Torvill dhe Christopher Dean, që u bënë të famshëm me patinazhin artistik olimpik, do të ritregohet në një dramë të njëkohshme nga rrjeti televiziv…