00:00:00
24 Mar
Çajrat më të dobishëm bimorë për shëndet
Lifestyle
337 views
Lifestyle
337 views

Çajrat më të dobishëm bimorë për shëndet

Kosovalive 360 - 30/11/2018

Përveç ujit, çaji është pija më e famshme në botë dhe është pothuajse si një ilaç në filxhan. Çajrat bimorë janë shumë të mirë për hidratim dhe…

Dobitë e shumta të ujit me limon
Lifestyle
341 views
Lifestyle
341 views

Dobitë e shumta të ujit me limon

Kosovalive 360 - 22/11/2018

Pirja e ujit me limon të freskët në të nuk është vetëm freskuese por mund të ndihmojë edhe në përmirësimin e shëndetit në shumë mënyra natyrale. Ja…