00:00:00
22 Mar
Amazon ka krijuar robotin e vet të shpërndarjes me gjashtë rrota
Teknologjia
244 views
Teknologjia
244 views

Amazon ka krijuar robotin e vet të shpërndarjes me gjashtë rrota

Kosovalive 360 - 24/01/2019

Edhe Amazon po hyn në lojën e robotëve të shpërndarjes me krijimin e një shporte elektrike me rrota të quajtur Amazon Scout. Gjigandi i tregtisë elektronike është…

Themeluesi miliarder i Amazon, Jeff Bezos ndahet nga gruaja
Teknologjia
331 views
Teknologjia
331 views

Themeluesi miliarder i Amazon, Jeff Bezos ndahet nga gruaja

Kosovalive 360 - 10/01/2019

Shefi ekzekutiv i Amazon, Jeff Bezos dhe gruaja e tij, MacKenzie po divorcohen, duke i dhënë fund një martese 25 vjeçare që luajti rol në krijimin e…

Amazon dërgon buzëqeshje përreth botës
Lifestyle
249 views
Lifestyle
249 views

Amazon dërgon buzëqeshje përreth botës

Kosovalive 360 - 24/12/2018

Këtë sezonë festash, punonjësit vullnetarë të Amazon u dërguan buzëqeshje grave, fëmijëve dhe familjeve në nevojë përreth botës. Amazon dhuroi mijëra lojëra STEM (Shkencë, Teknologji, Inxhinieri dhe…

Papagalli përdor pajisjen Alexa të Amazon për të bërë porosi
Teknologjia
421 views
Teknologjia
421 views

Papagalli përdor pajisjen Alexa të Amazon për të bërë porosi

Kosovalive 360 - 17/12/2018

Një papagall, i cili u përjashtua nga streha e Njësisë Ndërkombëtare për Mirëqënien e Kafshëve për shkak të sharjeve, mësoi se si ta përdorte pajisjen Alexa të…

Google dhe Amazon pritet të sjellin versionet e tyre për AirPods
Teknologjia
447 views
Teknologjia
447 views

Google dhe Amazon pritet të sjellin versionet e tyre për AirPods

Kosovalive 360 - 07/12/2018

Ka një numër alternativash të AirPods në treg  - por theksoi se analisti i Apple Ming-Chi Kuo beson se do të kemi edhe më shumë. Ai u…

Inteligjenca Artificiale ka nevojë për rregullime thonë ekspertët
Teknologjia
439 views
Teknologjia
439 views

Inteligjenca Artificiale ka nevojë për rregullime thonë ekspertët

Kosovalive 360 - 07/12/2018

Përdorimi i Inteligjencës Artificiale në zona të ndjeshme si drejtësia kriminale dhe kujdesi shëndetësor duhet të rregullohet. Kjo është një marrje nga një raport nga Instituti AI…

Amazon pranon se i ka ekspozuar email adresat e disa përdoruesve
Teknologjia
262 views
Teknologjia
262 views

Amazon pranon se i ka ekspozuar email adresat e disa përdoruesve

Kosovalive 360 - 23/11/2018

Sekreti i njohur i Amazon-it përfshin përgjigjen e tij ndaj një çështjeje të re të sigurisë, duke mbajtur informacionin që mund t'i ndihmojë viktimat të mbrohen. Amazon…

Amazon akuzohet se u ka shkatërruar Krishtlindjet konsumatorëve
Lifestyle
317 views
Lifestyle
317 views

Amazon akuzohet se u ka shkatërruar Krishtlindjet konsumatorëve

Kosovalive 360 - 22/11/2018

Amazon po shpërndan artikuj në paketimin e tyre origjinal, gjë e cila i ka tmerruar konsumatorët të cilët e akuzojnë kompaninë për “prishjen” e Krishtlindjeve. Përderisa njerëzit…

Facebook, më së paku i besueshëm sipas amerikanëve
Teknologjia
368 views
Teknologjia
368 views

Facebook, më së paku i besueshëm sipas amerikanëve

Kosovalive 360 - 17/11/2018

Facebook është më së paku i besueshmi ndër të gjitha kompanitë kryesore teknologjike kur vjen fjala për ruajtjen e të dhënave të përdoruesve, sipas një sondazhi të…

Bernie Sanders dëshiron t`i rrisë pagat e sektorit privat
Ekonomia
304 views
Ekonomia
304 views

Bernie Sanders dëshiron t`i rrisë pagat e sektorit privat

Kosovalive 360 - 15/11/2018

Senatori Bernie Sanders ka në plan të nxjerrë legjislacionin me titull "The Stop Walmart Act" të enjten, që ka për qëllim ngritjen e pagave në gjigantin e…