00:00:00
16 Feb
Familja Galaxy S10 që do të vijë vitin e ardhshëm
Teknologjia
362 views
Teknologjia
362 views

Familja Galaxy S10 që do të vijë vitin e ardhshëm

Kosovalive 360 - 21/11/2018

Ende jemi disa muaj larg debutimit të familjes Galaxy S10, por thashethemet po rriten për atë se çka ka planifikuar Samsung. Dje, një raport nga Wall Street…

Mbretëria e Bashkuar synon të kalojë në përdorim të plotë të fibrit
Teknologjia
680 views
Teknologjia
680 views

Mbretëria e Bashkuar synon të kalojë në përdorim të plotë të fibrit

Kosovalive 360 - 25/07/2018

Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar (MB) ka përcaktuar një pako masash të cilat shreson se do të krijojnë rrjete të brendshme në të ardhmen dhe ta rrisin…