00:00:00
22 Feb

SBASHK: Drejtësia të zbardh rastin dhe të sjell vendim meritor

Ngjarja tmerruese e me elementet më të rënda të dyshuara kriminale në Drenas, tronditi gjithë opinionin në Kosovë, por edhe më gjerë. SBASHK-u mbeti i shokuar dhe me ngulm kërkon nga drejtësia që të punojë me përkushtim për zbardhjen e rastit dhe të sjellë vendim meritor. Kushdo qoftë ai që drejtësia vërteton se ka kryer një akt aq të rënd kriminal duhet të ndëshkohet me dënimin më të rëndë, ndërsa kur kryerësi i një vepre të tillë kriminale del të jetë edukator a mbrojtës i rendit, për ta me të vërtetuar vepra duhet të shqiptohet dënimi i dyfish më i rënd.

SBASHK-u u drejtohet punëtorëve të arsimit, që të ruajnë unitetin dhe të shtojnë vigjilencën dhe kushdo që tregon edhe elementet më të vogla të abuzuesit e dhunuesit ta merr dënimin e merituar. Kolegë të nderuar, shumica nga ne nxënësit tonë i shikojmë me syrin e prindit dhe i ruajmë e i mbrojmë në të gjitha kohërat. E kemi ruajtur figurën e nderuar të mësuesit edhe në kohët e okupimit, dhe do ta ruajmë edhe sot e gjithmonë, sepse misioni ynë është i shenjtë. Kushdo që do të shkel në këtë mision, nuk ka vend mes nesh.

Ju pëlqen ky artikull? Klikoni këtu dhe na bëni like në Facebook për më shumë artikuj të tillë.