00:00:00
24 Mar

Netflix publikon trailerin e Ellen de Generes

Netflix ka lëshuar trailer një të komedisë së ardhshme të Ellen DeGeneres, e cila shënon kthimin e saj në stand-up pas një pauze 15-vjeçare.

Në Relatable, e cila do të dalë më 18 dhjetor, DeGeneres pyet nëse famën e saj të Hollywood-it emisioni i cili ka fituar Emmy Award do të thonë se ajo nuk është më e përshtatshme për komedinë stand-up.

Traileri dy minutësh gjithashtu sheh komedianen dhe nikoqiren e emisonit të reflektojë në anulimin e Sitcom-it saj Ellen pasi ajo e pranoi se është lesbike në vitin 1997.

Në trailerin e sapo lëshuar, DeGeneres shpjegon se ajo i tha një prej miqve të saj për rikthimin e saj të ardhshëm të stand-up – dhe njoftimi u prit me një reagim të dobët.

“Ai tha, ‘Epo, a mendon se ju jeni ende mund ta bëni këtë?'” Rrëfen komedianja, duke bërë publikun të qesh.

Komedianja gjithashtu tregon se si një menaxher i televizionit i tha asaj një herë: “Askush nuk do të shikojë lezbiket gjatë ditës”.

Ju pëlqen ky artikull? Klikoni këtu dhe na bëni like në Facebook për më shumë artikuj të tillë.