Lenovo Z5 vjen edhe me ngjyrë aurora

Lenovo Z5 është prezantuar me tre ngjyra, të zezë, të dhe aurora, kjo e fundit që ndryshon nga e kaltërta në vjollcë në dritë.

Por deri tani kjo e fundit (ngjyra aurora) nuk ka qenë në dispozicion për t’u porositur dhe vetëm tani Lenovo është duke e lansuar atë.

E mira e Lenovo Z5 në ngjyrë aurora është se ka të njëjtin çmim sikurse dy versionet e tjera.

Ky telefon i menër ka kamerë të dyfishtë prapa, njërën 16MP ndërsa tjetrën 8MP dhe ka çmim fillestar 230 euro.

Lenovo Z5 ka 6 GB RAM e 128 GB hapësirë në memorie.

Ju pëlqen ky artikull? Klikoni këtu dhe na bëni like në Facebook për më shumë artikuj të tillë.