00:00:00
23 Mar

LAJME

Kosova ka përmbushur zotimet e saj për energjinë, thotë Haradinaj
Lajme
109 views
Lajme
109 views

Kosova ka përmbushur zotimet e saj për energjinë, thotë Haradinaj

Kosovalive 360 - 22/03/2019

Si vazhdimësi e koordinimit ndërinstitucional për sektorin e energjisë, kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në takim ministrin e Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka,…

Hoxhaj: Qeveria e ka prioritet krijimin e vendeve të punës
Lajme
105 views
Lajme
105 views

Hoxhaj: Qeveria e ka prioritet krijimin e vendeve të punës

Kosovalive 360 - 22/03/2019

Zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj mori pjesë në simpoziumin ekonomik Francë – Kosovë. Në këtë konferencë, zëvendëskryeministri Hoxhaj deklaroi se Kosova dhe shtetndërtimi i saj…

Organizimi jo i mirëfilltë i punës së Kuvendit, pengesë serioze
Lajme
118 views
Lajme
118 views

Organizimi jo i mirëfilltë i punës së Kuvendit, pengesë serioze

Kosovalive 360 - 22/03/2019

Kuvendi i Kosovës ndonëse ka përmirësuar parametrat e përmbushjes së agjendës legjislative, mungesa e kuorumit, mbikëqyrja shumë e ulët e zbatimit të ligjeve, regresi në transparencën financiare,…

Kosovë-Suedi me memorandum të bashkëpunimit në fushën e mjedisit
Lajme
93 views
Lajme
93 views

Kosovë-Suedi me memorandum të bashkëpunimit në fushën e mjedisit

Kosovalive 360 - 21/03/2019

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi së bashku me përfaqësuesit e departamenteve AMMK-së dhe ARPL-së sot kanë lansuar projektin e bashkëpunimit me Agjencinë për Mbrojtjen e Mjedisit të Suedisë- (SEPA) dhe…

Më shumë se gjysma e kosovarëve të rinj synojnë Europën
                              
166 views
                              
166 views

Më shumë se gjysma e kosovarëve të rinj synojnë Europën

Kosovalive 360 - 21/03/2019

Mërgim Avdimetaj, 20 vjeçar nga Deçani ka përfunduar shkollën e mesme të mjekësisë dhe momentalisht është i papunë. Ai thotë se për shkak të kushteve jo të…

Mali i Zi mbështet Kosovën në rrugën e saj euroatlantike
Lajme
125 views
Lajme
125 views

Mali i Zi mbështet Kosovën në rrugën e saj euroatlantike

Kosovalive 360 - 21/03/2019

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur në takim ministrin e Jashtëm të Malit të Zi, Srdjan Darmanovic. Haradinaj e ka njoftuar Darmanovic për zhvillimet…

Personat me sindromin Down të kenë vendin dhe statusin e merituar
Lajme
115 views
Lajme
115 views

Personat me sindromin Down të kenë vendin dhe statusin e merituar

Kosovalive 360 - 21/03/2019

“I takojmë popujve që janë më solidar, më të kuptueshëm, të pranueshëm dhe vlerat njerëzore i kemi enorm të çmuara”, kështu tha kryeministri i Republikës së Kosovës,…

Veseli-Darmanovic: Forcim i bashkëpunimit Kosovë – Mali i Zi
Lajme
134 views
Lajme
134 views

Veseli-Darmanovic: Forcim i bashkëpunimit Kosovë – Mali i Zi

Kosovalive 360 - 21/03/2019

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, priti sot në takim ministrin e Jashtëm të Malit të Zi, Srdjan Darmanovic, me të cilin diskutoi për…

Komuna e Dragashit preokupohet me dimrin edhe pas tij
Lajme
122 views
Lajme
122 views

Komuna e Dragashit preokupohet me dimrin edhe pas tij

Kosovalive 360 - 21/03/2019

Në komunën e Dragashit, që ka 36 fshatra, specifikat e dimrit janë thuajse të njëjta për çdo vit, problemi i depërtimit deri te fshatrat dhe mënyra e…

SBASHK: Orët e humbura gjatë grevës mos të zëvendësohen
Lajme
136 views
Lajme
136 views

SBASHK: Orët e humbura gjatë grevës mos të zëvendësohen

Kosovalive 360 - 21/03/2019

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës, SBASHK dje në orët e pasdites ka mbajtur një takim me të gjithë kryetarët e sindikatave komunale…