00:00:00
23 Mar

Dijana Zivic, ministre e Bujqësisë Pylltarisë e Zhvillimit Rural

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, për ministre të re të Bujqësisë, Pylltarisë e Zhvillimit Rural ka emëruar Dijana Zivic.

“Kam emëruar sot ministre të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic. Ministres së re i dëshirova suksese në detyrën e saj dhe e sigurova për mbështetjen time të plotë, në shërbim të qytetarëve të Republikës së Kosovës dhe përmbushjen e objektivave të këtij dikasteri qeverisës”, ka thënë Haradinaj.

Ju pëlqen ky artikull? Klikoni këtu dhe na bëni like në Facebook për më shumë artikuj të tillë.