00:00:00
17 Feb
Çfarë të hani para një provimi
Lifestyle
152 views
Lifestyle
152 views

Çfarë të hani para një provimi

Kosovalive 360 - 16/02/2019

Keni shumë presion të performoni mirë në provimet tuaja, çka mund të jetë shumë stresuese. Por pavarësisht shqetësimit dhe frikës, gjëja më e mirë që mund të…

Rrahjet e parregullta të zemrës: Si ta ulim rrezikun
Lifestyle
197 views
Lifestyle
197 views

Rrahjet e parregullta të zemrës: Si ta ulim rrezikun

Kosovalive 360 - 15/02/2019

Problemi me ritmin e zemrës, i njohur si aritmia, do të thotë se zemra juaj është e prirur të rrahë në mënyrë të parregullt, duke shkuar shumë…

Truri i dikujt që zgjohet herët dhe atij që zgjohet vonë ndryshon
Lifestyle
155 views
Lifestyle
155 views

Truri i dikujt që zgjohet herët dhe atij që zgjohet vonë ndryshon

Kosovalive 360 - 15/02/2019

Funksioni i trurit i personave që zgjohen vonë “bufave” dhe atyre që zgjohen herët gjatë orëve të ditës së punës është i ndryshëm, sipas një studimi. Hulumtuesit…

Gratë japoneze rebelohen kundër dhurimit të çokollatave
Lifestyle
116 views
Lifestyle
116 views

Gratë japoneze rebelohen kundër dhurimit të çokollatave

Kosovalive 360 - 15/02/2019

Gratë japoneze kanë filluar të rebelohen kundër traditës të dhurimit të çokollatave për kolegët e tyre në ditën e Shën Valentinit, për shkak të shpenzimeve. Tradita e…

Keni nevojë për ngritje humori? Kaloni 5 minuta në natyrë
Lifestyle
116 views
Lifestyle
116 views

Keni nevojë për ngritje humori? Kaloni 5 minuta në natyrë

Kosovalive 360 - 15/02/2019

Hulumtuesit nga Universiteti i Rexhinës kanë zbuluar se vetëm 5 minuta në natyrë mund ta përmirësojnë shumë shpejt humorin tuaj. Hulumtuesit zbuluan se pjesëmarrësit që kaluan vetëm…

Për ditën e Shën Valentinit, fillo të bëhesh më i mirë me veten
Lifestyle
139 views
Lifestyle
139 views

Për ditën e Shën Valentinit, fillo të bëhesh më i mirë me veten

Kosovalive 360 - 14/02/2019

Dita e Shën Valentinit shtyn shumë nga ne të dërgojmë mesazhe dashurie tek personat më të veçantë të jetës sonë. Por, do të ishte mirë të propozojmë…

Grupi i notareve thonë se uji i ftohtë u ndihmon për menopauzë
Lifestyle
142 views
Lifestyle
142 views

Grupi i notareve thonë se uji i ftohtë u ndihmon për menopauzë

Kosovalive 360 - 14/02/2019

Një grup notaresh të cilat po zhyten në temperature të ujit deri në 6 gradë celcius kanë thënë se kjo gjë po ju ndihmon në efektet e…

Mjekët: Kujdes në përdorimin e rrjeteve sociale nga fëmijët
Lifestyle
131 views
Lifestyle
131 views

Mjekët: Kujdes në përdorimin e rrjeteve sociale nga fëmijët

Kosovalive 360 - 14/02/2019

Mjekët më të rëndësishëm të Britanisë kanë këshilluar familjet rreth rrjeteve sociale dhe shfrytëzimit të ekranit. Përshkrimet e tyre janë: Lini telefonat jashtë dhomës; vaktet pa përfshirjen…

Si ndikon gjumi në luftimin e infeksionit
Lifestyle
142 views
Lifestyle
142 views

Si ndikon gjumi në luftimin e infeksionit

Kosovalive 360 - 13/02/2019

Studiuesit në Gjermani kanë zbuluar se pse gjumi nganjëherë mund të jetë ilaçi më i mirë. Gjumi përmirëson aftësinë potenciale të disa prej qelizave imune të trupit…

Chriss Pratt thotë se kisha nuk është anti-LGBTQ
Lifestyle
147 views
Lifestyle
147 views

Chriss Pratt thotë se kisha nuk është anti-LGBTQ

Kosovalive 360 - 13/02/2019

Chriss Pratt thotë se kisha ku ai shkon nuk është “anti LGBTQ” pasi Ellen Page tha se kisha e tij  ishte homofobike. Page, e cila është lesbike,…