KFOR-i gjerman dhuron MF-së pajisjet e Kampit në Prizren
Lajme
114 views
Lajme
114 views

KFOR-i gjerman dhuron MF-së pajisjet e Kampit në Prizren

Kosovalive 360 - 18/12/2018

Pas shndërrimit të Kampit të KFOR-it Gjerman në Prizren në Park Kosovar-Gjerman Inovativ dhe Trajnues, KFOR-i gjerman përmes Ministrisë së Financave i dhuron Kosovës pajisje në vlerë…

Fondacioni i OEAK do të mbështesë Klinikën Pediatrike në 2019
Lajme
123 views
Lajme
123 views

Fondacioni i OEAK do të mbështesë Klinikën Pediatrike në 2019

Kosovalive 360 - 18/12/2018

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë mbajti Gala Darkën e saj tradicionale të Bamirësisë, përmes të cilit biznese nga sektorë të ndryshëm dhuruan fonde për të ofruar mbështetje…

Opinioni po njihet me platformën potenciale kosovare për dialogun
Lajme
195 views
Lajme
195 views

Opinioni po njihet me platformën potenciale kosovare për dialogun

Kosovalive 360 - 17/12/2018

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka paralajmëruar se në seancën e ardhshme të Qeverisë së Kosovës do të paraqet draft dokumentin për Marrëveshjen gjithëpërfshirëse mes Kosovës dhe…

Haradinaj: Kosova ndjehet e tradhtuar dhe e zhgënjyer nga BE
                              
203 views
                              
203 views

Haradinaj: Kosova ndjehet e tradhtuar dhe e zhgënjyer nga BE

Kosovalive 360 - 17/12/2018

Në Bruksel në Këshillin e Tretë të Stabilizim Asociimit ka përfunduar takimi i delegacionit të Kosovës i kryesuar nga kryeministri Ramush Haradinaj me delegacionin e Bashkimit Evropian…

Hoxha shpreh zhgënjimin për mos marrjen e vendimit për vizat
Lajme
175 views
Lajme
175 views

Hoxha shpreh zhgënjimin për mos marrjen e vendimit për vizat

Kosovalive 360 - 17/12/2018

Në seancën plenare të Këshillit të përbashkët të MSA-së, BE-Kosovë, të cilën e udhëhoqën kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj dhe Federika Mogherini, ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata…

Diplomon piloti i parë i FSK-së
Lajme
164 views
Lajme
164 views

Diplomon piloti i parë i FSK-së

Kosovalive 360 - 17/12/2018

Nëntogeri i FSK-së, Afrim Zabeli, ka diplomuar në Shkollën e Aviacionit Tokësor të Turqisë, duke u bërë piloti i parë i helikopterëve në kuadër të Forcës së…

MPB: Prioriteti i Republikës së Kosovës është siguria
Lajme
156 views
Lajme
156 views

MPB: Prioriteti i Republikës së Kosovës është siguria

Kosovalive 360 - 17/12/2018

Ministria e Punëve të Brendshme së bashku me Këshillin Ekzekutiv të Forumeve të Sigurisë në Bashkësi të Republikës së Kosovës mbajtën takimin e fundit për vitin 2018.…

Armët ilegale, mund të aplikohen për legalizim
Lajme
136 views
Lajme
136 views

Armët ilegale, mund të aplikohen për legalizim

Kosovalive 360 - 17/12/2018

Kosova ballafaqohet me problemin e posedimit ilegal të Armëve të Vogla dhe të lehta kryesisht si vend i cili ka dalë nga lufta dhe kjo ka  bërë…

Veseli: Nga sot Kosova do të ketë përball vetëm Serbinë
Lajme
228 views
Lajme
228 views

Veseli: Nga sot Kosova do të ketë përball vetëm Serbinë

Kosovalive 360 - 15/12/2018

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, e ka konsideruar lajm të mirë miratimin e sotëm nga ana e Kuvendit, të rezolutës mbi procesin e…

Gruaja e ngujuar mes mesjetës dhe sotmes
Lajme
194 views
Lajme
194 views

Gruaja e ngujuar mes mesjetës dhe sotmes

Kosovalive 360 - 15/12/2018

Gruaja edhe tutje gjendet mes mesjetës dhe sotmes, shekullit të vjetër që kurrsesi s’po kalon dhe atij të riut që assesi nuk po vjen. Ligji, edhe ai…