Thaçi: FSK do t’i shërbejë qytetarëve, pa dallime etnike
                              
159 views
                              
159 views

Thaçi: FSK do t’i shërbejë qytetarëve, pa dallime etnike

Kosovalive 360 - 13/12/2018

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka inspektuar ushtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe ka mbajtur një fjalim para tyre, vetëm një ditë para…

Shtohet numri i thirrjeve nga Gjykata Speciale
                              
404 views
                              
404 views

Shtohet numri i thirrjeve nga Gjykata Speciale

Kosovalive 360 - 12/12/2018

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj nëpërmjet profilit të vet në Facebook ka reaguar na thirrjet që ka filluar t’i dorëzojë Gjykatës Speciale për krime të luftës në…

Tërheqja e njohjeve, demantet, mjegulla dhe heshtja
                              
263 views
                              
263 views

Tërheqja e njohjeve, demantet, mjegulla dhe heshtja

Kosovalive 360 - 11/12/2018

Vënia e taksave prej 100 për qind në importin e mallrave nga Serbia dhe Bosnjë-Hercegovina (BeH), zyrtarët kosovarë arsyetojnë me “reciprocitetin” ndaj Serbisë, për shkak të raportit…

Tranzicioni i Forcës së Sigurisë së Kosovës para deputetëve
                              
226 views
                              
226 views

Tranzicioni i Forcës së Sigurisë së Kosovës para deputetëve

Kosovalive 360 - 10/12/2018

Përkundër kritikave të ashpra, sidomos nga Serbia dhe Rusia, por nga ana tjetër edhe nga mbështetja e rëndësishme e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA), kryeministri i…

Buxhet për “zhvillim ekonomik” apo “blerje të qetësisë sociale”
                              
225 views
                              
225 views

Buxhet për “zhvillim ekonomik” apo “blerje të qetësisë sociale”

Kosovalive 360 - 07/12/2018

Vazhdon seanca parlamentare në të cilën deputetët e Kuvendit të Kosovës debatojnë rreth Projekt-ligjin e propozuar mbi buxhetin e Kosovës për vitin 2019. Deputetët e koalicionit qeverisës…

Ngërçi ekonomik mes Kosovës, Serbisë dhe BeH vazhdon
                              
213 views
                              
213 views

Ngërçi ekonomik mes Kosovës, Serbisë dhe BeH vazhdon

Kosovalive 360 - 06/12/2018

Nga vënia e taksës prej 100 për qind në importin e produkteve nga Serbia dhe Bosnjë-Hercegovina (BeH), përkundër porosive të qarta të shteteve me ndikim se një…

Kuorumi dhe konsensusi kushtëzojnë (mos)miratimin e rezolutave
                              
408 views
                              
408 views

Kuorumi dhe konsensusi kushtëzojnë (mos)miratimin e rezolutave

Kosovalive 360 - 05/12/2018

Deputetët e dy partive më të mëdha opozitare në parlamentin kosovar, Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) dhe Lëvizje Vetëvendosje! nuk heqin dorë nga synimi i rrëzimit të…

Të mërkurën ditë zie për ish-presidentin George H.W. Bush
                              
165 views
                              
165 views

Të mërkurën ditë zie për ish-presidentin George H.W. Bush

Kosovalive 360 - 04/12/2018

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, pas vdekjes së ish-Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, George H. W. Bush, në shenjë respekti shtetëror dhe qytetar…

Komisioneri Hahn përkrahës për aspiratat e Kosovës dhe të rajonit
                              
165 views
                              
165 views

Komisioneri Hahn përkrahës për aspiratat e Kosovës dhe të rajonit

Kosovalive 360 - 03/12/2018

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, priti Komisionerin Evropian për Politika të Fqinjësisë dhe Negociata për Anëtarësim, Johannes Hahn, me të cilin bisedoi për të ardhmen…

Fati i pasigurt i një iniciative mbi bashkimin e Mitrovicës
                              
197 views
                              
197 views

Fati i pasigurt i një iniciative mbi bashkimin e Mitrovicës

Kosovalive 360 - 03/12/2018

Deklarata e liderit të Lista Srpska, Goran Rakić, se janë ndërprerë komunikimet dhe të gjitha lidhjet me Prishtinën zyrtare, që pasoi dorëheqjet e kryetarëve të katër komunave…