Kidman dhuron $500,000 kundër dhunës ndaj grave
Uncategorized
48 views
Uncategorized
48 views

Kidman dhuron $500,000 kundër dhunës ndaj grave

Kosovalive 360 - 18/12/2018

Nicole Kidman ka lajmëruar se do të dhurojë 500,000 dollarë për United Nations Trust Fund to End Violence Against Women (Fondi i Mirëbesimit i Kombeve të Bashkuara…

5 përfititmet shëndetësore të masazhit
Lifestyle
185 views
Lifestyle
185 views

5 përfititmet shëndetësore të masazhit

Kosovalive 360 - 17/12/2018

Sigurisht, një masazh definitivisht mund të të bëj të ndihesh mirë. Por a mund të ofrojë përfitime shëndetësore? Këtu janë pesë përfitimet që janë gjetur nga hulumtuesit.…

Keanu Reeves për vite ka dhuruar para për spitale-fshehtas!
Kulture
209 views
Kulture
209 views

Keanu Reeves për vite ka dhuruar para për spitale-fshehtas!

Kosovalive 360 - 17/12/2018

Keanu Reeves njihet si një ndër të famshmit më të sjellshëm, i cili në mënyrë bujare jep për bamirësi dhe këtë e bën nga zemra e jo…

Si i mbrojnë prindërit fëmijët e tyre nga pasojat e stresit
Lifestyle
194 views
Lifestyle
194 views

Si i mbrojnë prindërit fëmijët e tyre nga pasojat e stresit

Kosovalive 360 - 17/12/2018

Kur fëmijët përjetojnë dhunë ose varfëri, efektet mund të zgjasin deri në moshë madhore. Por studimi i ri tregon se lidhjet e forta prindërore mund të zbusin…

Taylor Swift përdorë sistem të njohjes së fytyrave në koncert
Lifestyle
184 views
Lifestyle
184 views

Taylor Swift përdorë sistem të njohjes së fytyrave në koncert

Kosovalive 360 - 17/12/2018

Taylor Swift mbajti një koncert në California’s Rose Bowl majin e kaluar i cili ishte i monitoruar nga një sistem për njohjen e fytyrave. Targeti i sistemit? Qindra…

Serbia prezenton lahutën si të veten, vjen reagimi nga Mali i Zi
Kulture
190 views
Kulture
190 views

Serbia prezenton lahutën si të veten, vjen reagimi nga Mali i Zi

Kosovalive 360 - 17/12/2018

Më 29 nëntor në Pekin është hapur Qendra Kulturore 'Ivo Andriq' ngjarje e cila u përcoll edhe me një program kulturo-artistik. Një ndër pikat e këtij programi…

Arkeologët zbulojnë mbishkrimin më të vjetër të Odiseut
Kulture
181 views
Kulture
181 views

Arkeologët zbulojnë mbishkrimin më të vjetër të Odiseut

Kosovalive 360 - 14/12/2018

Arkeologët në Greqi kanë zbuluar një pllakë argjile me një mbishkrim të gdhendur, e cila besohet se është shkrimi më i vjetër i Odisesë së Homerit Bazuar…

Këshilla për mbrojtje nga depresioni
Lifestyle
166 views
Lifestyle
166 views

Këshilla për mbrojtje nga depresioni

Kosovalive 360 - 14/12/2018

Vizitat e rregullta në kinema, në teatër apo muze, mund të zvogëlojnë në mënyrë dramatike shanset për të qenë në depresion në moshën më të vjetër. Studiuesit…

Euro bjen pas protestave në Francë
Ekonomia
157 views
Ekonomia
157 views

Euro bjen pas protestave në Francë

Kosovalive 360 - 14/12/2018

Euro ka rënë kundrejt dollarit, pasi anketimet e zhgënjyera ekonomike franceze dhe gjermane tronditën tregjet. Në Francë, aktiviteti i biznesit në sektorin privat u kontraktuan për herë…

Eliza Dushku dëmshpërblehet me $9.5 milionë për ngacmim në Bull
Kulture
141 views
Kulture
141 views

Eliza Dushku dëmshpërblehet me $9.5 milionë për ngacmim në Bull

Kosovalive 360 - 14/12/2018

Investigimi në Les Moonves dhe rrjetin e tij zbuloi një tjetër show me gjoja ambient toksik të punës. New York Times e zbuloi historinë e pretendimeve të…