00:00:00
22 Mar

Agnus Dei e Memli Kelmendit do të interpretohet në Indonezi

Vepra Agnus Dei e Memli Kelmendit kësaj radhe do të interpretohet në Cappella Victoria Jakarta, njëri prej koreve më me zë në Indonezi që njihet në interpretimin e veprave polifonike që udhëheqet nga masestro Herman Yoseph Tan.

Agnus Dei do të interpretohet në The Saint Therese Catholic Church, Menteng, Central Jakarta.

Theksojmë që Agnus Dei gjerë më tani është interpretuar mbi 30 herë jashtë vendit, si; Kili, Argjentinë, New York, California, New Jersey, Francë, Filipinë, Indonezi, Itali, Kroaci, Turqi, Bosne, Kosovë etj.

Ju pëlqen ky artikull? Klikoni këtu dhe na bëni like në Facebook për më shumë artikuj të tillë.