SPORT

Anulohet gara e skijimit “Kupa e Gjeravicës 2018”
Sport
124 views
Sport
124 views

Anulohet gara e skijimit “Kupa e Gjeravicës 2018”

Kosovalive 360 - 02/03/2018

Për shkak të temperaturave të ulëta, reshjeve të shiut anulohen garat e skijimit "Kupa e Gjeravicës 2018'' Edhe përkundër përkushtimit të Federatës dhe Komunës së Deçanit dhe…

Rrahman Ademaj dhe Nehare Janjeva kampion në 10 vjetorin e pavarësisë
                              
121 views
                              
121 views

Rrahman Ademaj dhe Nehare Janjeva kampion në 10 vjetorin e pavarësisë

Kosovalive 360 - 18/02/2018

Të shtunën Federata e Ping-Pong-ut të Kosovës organizoi turneun për nder të 10 vjetorit të Ditës së Pavarësisë së Kosovës, e që ishte edhe fillimi i aktiviteteve…