KosovaLive360

Sot pritet të vazhdon seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës. Në sallë është ulur kryesuesi Adem Mikullovci i cili tashmë ka zënë ulësen e tij.

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje dhe koalicioni LAA janë në sallë por pritet të hyjnë edhe ata të PAN-it.

Për vazhdim të seancës kryesuesi Mikullovci ka dhënë 10 minuta pauzë për shkak se nuk ka kuorum.

Të Rekomanduara