KosovaLive360

Lajme

image

e premte, 15 Dhjetor, 2017

KDI: Reagim i organizatave të shoqërisë civile për deklaratat linçuese të Kryeprokurorit Lumezi

Ne Organizatat e shoqërisë civile përmes këtij reagimi shprehim shqetësimet tona në lidhje me deklarimet publike të Kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi, drejtuar mediave pas raportimeve të tyre lidhur me takimin e tij me zyrtarë të lartë të Partisë Demokratike të Kosovës. Gjuha e përdorur nga Kryeprokurori i Shtetit, është e papranueshme dhe përbënë cenim

e premte, 15 Dhjetor, 2017

Memorandumi i nëntorit mbi policat kufitare, BSK thotë në shkurt do të jemi gati

Ministria e Diasorës dhe Investimeve Strategjike ka ftuar në takim drejtorin e Byrosë Kosovare të Sigurimeve Blerim Pushkolli për t’u informuar mbi ecurinë e procesit teknik të blerjes online të policave kufitare. Zv. ministri, Arian Daci ka

e premte, 15 Dhjetor, 2017

Caritas Kosova dhuron 27 shtretër dhe komodina për QKUK

Caritas Kosova ka dhuruar në formë të donacionit, 27 shtretër, 32 komodina, 33 dyshekë për nevoja të klinikave të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK). Me rastin e pranimit të këtij donacioni,  Dr. Basri Sejdiu, UD. drejtor i

e premte, 15 Dhjetor, 2017

Miratohen tetë projektligje në mbledhjen e Qeverisë

Qeveria e Kosovës e drejtuar nga kryeministri, Ramush Haradinaj, ka zhvilluar mbledhjen e saj të rregullt të 19-tën me radhë, në të cilën ka miratuar tetë (8) projektligje dhe vendime tjera të fushës së përgjegjësive të saj

e enjte, 14 Dhjetor, 2017

Ambasada e SHBA-së: Mirëpresim marrëveshjen mes Qeverisë së Kosovës dhe Contour Global

Ne mirëpresim marrëveshjen mes Qeverisë së Kosovës dhe Contour Global e cila paraqet një hap shumë të madh drejtë sigurisë energjetike në Kosovë. Pasiguria energjetike është një nga pengesat më të mëdha të Kosovës për zhvillimin e

e enjte, 14 Dhjetor, 2017

Mirëpritet projektligji për ndërmarrjet sociale

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, gjatë seancës së sotme të Kuvendit të Kosovës diskutoi para deputetëve të kuvendit për një sërë çështjes të rëndësishme. Në këtë seancë u bë shqyrtimi i parë i Projektligjit

Faqe 1 nga 4461 1 2 3 4 5 6 4,461