KosovaLive360

Kulturë

image

e premte, 21 Korrik, 2017

Komuna e Prizrenit tenderon teleferikun përkundër refuzimit nga autoritetet e trashëgimisë kulturore

Organet kompetente të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sporteve kanë refuzuar projektin ideor të paraqitur nga Komuna e Prizrenit për ndërtimin e infrastrukturës për qasje në Kalanë e Prizrenit. Ngjashëm ka vepruar edhe Këshilli i Trashëgimisë Kulturore për Qendrën Historike të Prizrenit.  Pavarësisht nga ky fakt, Komuna e Prizrenit është në realizim e sipër të

e premte, 21 Korrik, 2017

Renaud Proch dhe Stephanie Schwandner-Sievers në Shkolla Verore si Shkollë 2017

Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor Prishtinë ka kënaqësinë të paraqesë prezantimin e Renaud Proch dhe Stephanie Schwander-Sievers, pjesë e Programit Publik të Shkolla Verore si Shkollë 2017. Renaud Proch është Drejtor Ekzekutiv i Independent Curators International

e enjte, 20 Korrik, 2017

Yll Rugova dhe Toledo i Dertschei në Shkolla Verore si Shkollë, 2017

Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor Prishtinë ka kënaqësinë të paraqesë prezantimet e Yll Rugovës dhe Toledo i Dertschei, pjesë e Programit Publik të Shkolla Verore si Shkollë 2017. Manifesto e dembelave Si individë, por edhe si

e mërkurë, 19 Korrik, 2017

Beatriz Colomina dhe Mark Wigley në Shkolla Verore si Shkollë, 2017

Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor Prishtinë ka kënaqësinë të paraqesë prezantimet e Beatriz Colomina dhe Mark Wigley, pjesë e Programit Publik të Shkolla Verore si Shkollë 2017. The Exhibition of Desire: Playboy Architecture 1953-1979 Seksi, arkitektura

e martë, 18 Korrik, 2017

Boris Buden dhe Vjollca Krasniqi në Shkolla Verore si Shkollë, 2017

Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor Prishtinë ka kënaqësinë të paraqesë prezantimet e Boris Buden dhe Vjollca Krasniqi, pjesë e Programit Publik të Shkolla Verore si Shkollë 2017. Të humbur në kohë. Mbi dimensionin e përkohshëm të

e hënë, 17 Korrik, 2017

Nebojša Milikić dhe Keti Chukhrov në Shkolla Verore si Shkollë 2017

Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor Prishtinë ka kënaqësinë të paraqesë prezantimet e Nebojša Milikić dhe Keti Chukhrov, pjesë e Programit Publik të Shkolla Verore si Shkollë 2017. Nebojša Milikić: Pse IKEA nuk u themelua në Babushnicë,

Faqe 1 nga 986 1 2 3 4 5 6 986