KosovaLive360

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka uruar Majlinda Kelmendin për medalen e fituar në Paris.

“Krenaria e Kosovës, Majlinda Kelmendi, vazhdon të na e mbajë në pediestal emrin e shtetit tonë.

Në emër të Qeverisë dhe të qytetarëve të Kosovës i shpreh mirënjohje të pafund për nderin që po ia sjell vendit me punën, sportivitetin dhe rezultatet e saj kulmore.

Kosova është krenare që ju ka!”

Të Rekomanduara