LIFESTYLE

Për t’u qetësuar, hani këto ushqime
Lifestyle
167 views
Lifestyle
167 views

Për t’u qetësuar, hani këto ushqime

Kosovalive 360 - 19/09/2018

Kur bëhet fjalë për ushqimin, njerëzit që janë të shqetësuar reagojnë në një nga dy mënyrat. Ata ose e humbin tërësisht apetitin ose nuk mund të ndalen…

Bukuria është subjektive, por e thjeshtë
Lifestyle
130 views
Lifestyle
130 views

Bukuria është subjektive, por e thjeshtë

Kosovalive 360 - 19/09/2018

Nga filozofët e lashtë e deri te shkencëtarët e ditëve të sotme, bukuria ka qenë dhe mbetet një temë magjepsëse për shumicën. Në hulumtimet e fundit, studiues…

Stili i viteve të 80-ta rikthehet fuqishëm në vjeshtën e 2018-tës
Lifestyle
180 views
Lifestyle
180 views

Stili i viteve të 80-ta rikthehet fuqishëm në vjeshtën e 2018-tës

Kosovalive 360 - 18/09/2018

Trendet e modës shkojnë e vijnë e ajo çka konsiderohej e vjetër bëhet prapë e re. Këtë vjeshtë mbizotëron stili i viteve 1980, me shpatulla të mëdha,…

Si të shijojmë vërtetë një darkë familjare
Lifestyle
155 views
Lifestyle
155 views

Si të shijojmë vërtetë një darkë familjare

Kosovalive 360 - 18/09/2018

Në shumë shtëpi, koha e darkës është koha e vetme gjatë ditës kur të gjithë pjesëtarët e familjes janë në të njëjtin vend dhe në të njëjtën…

Si të keni një jetë me më pak stres
Lifestyle
152 views
Lifestyle
152 views

Si të keni një jetë me më pak stres

Kosovalive 360 - 18/09/2018

Imagjinoni sikur mund të zvogëloni nivelin tuaj të stresit duke bërë disa ndryshime të vogla, të thjeshta dhe të dobishme. Ja shtatë mënyra se si mund ta…

Pse disa njerëz kanë nevojë të flenë më gjatë
Lifestyle
157 views
Lifestyle
157 views

Pse disa njerëz kanë nevojë të flenë më gjatë

Kosovalive 360 - 18/09/2018

Disa njerëz thjesht nuk mund të ngopen së fjeturi. Ata mund të flenë me orë të tëra dhe prapë të ndihen shumë të lodhur ndërkohë që të…

Katër zakonet që mund ta dëmtojnë lëkurën tuaj
Lifestyle
160 views
Lifestyle
160 views

Katër zakonet që mund ta dëmtojnë lëkurën tuaj

Kosovalive 360 - 18/09/2018

Po konsumoni ushqimin e duhur, mbani një orar të mirë të gjumit, dhe madje edhe vini krem kundër diellit për çdo ditë. Por nëse në lëkurën tuaj…

Si të rrisim vetëbesimin
Lifestyle
173 views
Lifestyle
173 views

Si të rrisim vetëbesimin

Kosovalive 360 - 17/09/2018

Vetëbesimi ndikon pozitivisht në çdo aspekt të jetës tuaj. Sidoqoftë studimet kanë treguar se mbi 80% e njerëzve kanë probleme me vetëbesimin. Ne brengosemi shumë se çfarë…

Të mirat e konsumimit të kafesë
Lifestyle
332 views
Lifestyle
332 views

Të mirat e konsumimit të kafesë

Kosovalive 360 - 17/09/2018

Edhe pse konsumimi i kafesë mund të ketë efekte negative si: pagjumësia dhe ankthi, shumë studime kanë zbuluar edhe efekte pozitive lidhur me të. Për shembull, këtë…

Sot, jo nesër: 4 mënyra se si të mos i lini gjërat për më vonë
Lifestyle
188 views
Lifestyle
188 views

Sot, jo nesër: 4 mënyra se si të mos i lini gjërat për më vonë

Kosovalive 360 - 17/09/2018

Nëse jeni si shumica e njerëzve, atëherë keni disa projekte që duhet vërtet t’i përfundoni- por thjesht nuk mund t’ia filloni punës. Pse? Sipas studimit të bërë…