KosovaLive360

Kryetari i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti është deklaruar sot pas shtyrjes së seancës në të cilën nuk arritën të votoheshin rekomandimet e opozitës lidhur vendimin e Qeverisë për rritjen e pagave të kabinetit qeverisës.

Ndër të tjera Hoti tha: “Koalicioni qeverisës nuk e ka shumicën për te mbivotuar procesin e vendimmarrjes ne Kuvend. Si rezultat i kësaj, ata e bojkotuan votimin për të pamundësuar kuorumin prej 61 vota. Bllokues i jetës parlamentare është pozita e pa qëndrueshme, e jo opozita qe është duke e ruajtur shtetin nga ky koalicion grabitës.
Kuvendi është bërë jofunksional. Kuvendi duhet të shpërbehet sapo të votohet demarkacioni. Rruge tjetër për te vendosur normalitetin ne Kuvend dhe në institucione të tjera nuk ka”.

Të Rekomanduara