LAJME

Presidenti Thaçi udhëtoi për në Bruksel
                              
242 views
                              
242 views

Presidenti Thaçi udhëtoi për në Bruksel

Kosovalive 360 - 23/06/2018

Me ftesë të përfaqësueses së lartë për Politikë të Jashtme dhe për Siguri të Bashkimit Evropian, Federica Mogherini, presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka udhëtuar…

Kosova për herë të parë në takimin e Komisionit të Venedikut
Lajme
273 views
Lajme
273 views

Kosova për herë të parë në takimin e Komisionit të Venedikut

Kosovalive 360 - 22/06/2018

Që nga shpallja e Pavarësisë se Republikës së Kosovës dhe anëtarësimit në Komisionin e Venedikut që nga viti 2014, për herë të parë një delegacion zyrtar i…

Haradinaj: Investimi në energji alternative është punë e dobishme për Kosovën
Ekonomia
272 views
Ekonomia
272 views

Haradinaj: Investimi në energji alternative është punë e dobishme për Kosovën

Kosovalive 360 - 22/06/2018

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në përurimin e fluturakeve të para të prodhimit të rrymës me erë, të cilat po bëhen nga kompania…

Bashkohen gratë, themelohet Koalicioni për Barazi
Lajme
225 views
Lajme
225 views

Bashkohen gratë, themelohet Koalicioni për Barazi

Kosovalive 360 - 22/06/2018

Në Hotel 'Sirius' në Prishtinë, gjatë nismës "Fuqizimi i Pjesëmarrjes së Grave në Politikë dhe Vendimmarrje në Kosovë", gratë në politikë në nivelin qendror dhe lokal, organizatat…

Delawie: Kosova ka të ardhme evropiane vetëm nëse Gjykatat janë të pavarura, të pa korruptuara
                              
248 views
                              
248 views

Delawie: Kosova ka të ardhme evropiane vetëm nëse Gjykatat janë të pavarura, të pa korruptuara

Kosovalive 360 - 22/06/2018

Në kuadër të "Javës Kundër Korrupsionit" të mbështetur nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA) në Kosovë, koalicioni i organizatave joqeveritare (OJQ) "Java Kundër Korrupsionit…

MPJ: Liberia rikonfirmon zyrtarisht marrëdhëniet bilaterale me Kosovën
                              
254 views
                              
254 views

MPJ: Liberia rikonfirmon zyrtarisht marrëdhëniet bilaterale me Kosovën

Kosovalive 360 - 22/06/2018

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës njofton mediat vendore se Qeveria e Republikës së Liberisë nëpërmjet një deklarate zyrtare për media “ka hedhur poshtë…

Veseli: Komuniteti egjiptian ka dhënë kontribut të çmuar në ndërtimin e bashkëjetesës ndëretnike
Lajme
197 views
Lajme
197 views

Veseli: Komuniteti egjiptian ka dhënë kontribut të çmuar në ndërtimin e bashkëjetesës ndëretnike

Kosovalive 360 - 22/06/2018

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, ka pritur qytetarë të komunitetit egjiptian, në kuadër të shënimit të Javës egjiptiane në Kosovë. Veseli tha se Kosova është shtet ku…

Hoxha paraqiti tri kërkesa për miratim dhe listën e rekomandimeve që burojnë nga raporti i vendit
Lajme
238 views
Lajme
238 views

Hoxha paraqiti tri kërkesa për miratim dhe listën e rekomandimeve që burojnë nga raporti i vendit

Kosovalive 360 - 22/06/2018

Në mbledhjen e Kabinetit qeveritar, ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka paraqitur për miratim tri kërkesa. Të tri kërkesat u miratuan, më pastaj ajo ka informuar…

Haradinaj: Komuniteti egjiptian pjesë e të gjitha proceseve shtetndërtuese të Kosovës
Lajme
173 views
Lajme
173 views

Haradinaj: Komuniteti egjiptian pjesë e të gjitha proceseve shtetndërtuese të Kosovës

Kosovalive 360 - 22/06/2018

Kryeministri, Ramush Haradinaj, priti në takim përfaqësues të komunitetit egjiptian, të kryesuar nga deputeti i Kuvendit të Kosovës, Veton Berisha, si dhe përfaqësues nga shteti Egjiptian, të…

Vdes konsulli i Kosovës në Mal të Zi, Xhafer Ahmeti
                              
193 views
                              
193 views

Vdes konsulli i Kosovës në Mal të Zi, Xhafer Ahmeti

Kosovalive 360 - 22/06/2018

Ka vdekur Xhafer Ahmeti, konsuli i Kosovës në Mal të Zi, pasi që kishte pasur probleme shëndetësore me mushkëri. Ahmeti ka shërbyer në Protokollin e shtetit të Kosovës,…