KosovaLive360

18 Janar, 2014
Kuzhinat me ngjyra të metalta për vitin 2014

Për vitin 2014 ElleDecor ka zgjedhur kuzhinat e metalta si trendin më të ri.

1011792_694745150545602_1644206306_n

Mund të keni orenditë e  kuzhinës tërësisht ngjyrë argjendi, mund të keni letrën e murit ngjyrë bakri apo dekorime ngjyrë ari, mirëpo diçka e metaltë është e domosdoshme që kuzhina juaj të jetë në modë.

47605_694745283878922_1812505208_n

Këto janë disa foto të përzgjedhura të kuzhinave me ngjyra të metalta. Gjeni inspirimin tuaj në këto foto dhe filloni freskimin e kuzhinës tuaj me ide të reja./jll/

76235_694745057212278_1099489459_n

Të Rekomanduara