KosovaLive360

Njësitet policore të stacionit Veriu në Prishtinë, në bashkëpunim me Njësitin e Reagimit të Shpejtë, kanë ndërmarrë një operacion bastisjeje në fshatin Koliq të Prishtinës, ku me urdhëresë të lëshuar nga Gjykata themelore –Prishtinë, është bërë  bastisja e një shtëpie dhe objekteve përcjellëse.

Në atë lokacion zyrtarët policor kanë gjetur dhe sekuestruar: dy armë automatike AK 47, dy pushkë gjuetie, një armë e gjatë karabinë me dylbi 8×57, një pistoletë e tipit TT, 425 fishekë të armës së gjatë AK 47, 68 fishekë të armës së gjuetisë, 14 fishekë të armës së shkurtë TT, një karikator i armës së shkurtë TT, 7 fishekë të armës karabinë, dy dylbi për vendosjen në armë të gjatë, tre karikatorë të armës së gjatë AK47, dy rrash për mbajtjen e municionit, një thikë, 57 krehër për municion, 7 mjete për pastrimin e armëve etj.

Lidhur me këtë rast në stacion janë  shoqëruar dy persona të dyshuar: A.B, mashkull, 37 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës dhe M.B, mashkull, 35 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, të cilët me urdhër të prokurorit janë dërguar në qendrën e ndalimit në Prishtinë, ata do të dërgohen në gjykatën kompetente pas përfundimit të veprimeve të nevojshme hetimore dhe procedurale, që do të ndërmerren nga ana e hetuesve.

Të Rekomanduara