KosovaLive360

Ish presidentja, Atifete Jahjaga ka pranuar Medaljen Presidenciale të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës nga presidenti Hashim Thaçi.

“Me Medaljen Presidenciale Jubilare të dhjetëvjetorit të Pavarësisë dekorova ish-presidenten e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjagën.

Ajo luajti rol konstruktiv në forcimin e unitetit politik, avancimin e të drejtave të njeriut dhe përmirësimin e imazhit të Kosovës në botë”.

Të Rekomanduara