KosovaLive360

2 Nëntor 2016
Fshati Bënjë shpallet qendër e mbrojtur historike

Në mbledhjen e sotme të qeverisë, me vendim të Këshillit të Ministrave fshati i Bënjës në Përmet shpallet Qendër e Mbrojtur Historike, duke përcaktuar kështu detyrimet dhe mënyrat për mbrojtjen, konservimin e integruar dhe administrimin e vlerave historiko-kulturore të Qendrës Historike dhe zonës së mbrojtur të fshatit Bënjë.

fshati-benje-2

Të Rekomanduara