EKONOMIA

Vazhdon ekzekutimi i subvencioneve në vlerë prej rreth 5.5 mil. €
Ekonomia
195 views
Ekonomia
195 views

Vazhdon ekzekutimi i subvencioneve në vlerë prej rreth 5.5 mil. €

Kosovalive 360 - 14/08/2018

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, ka vazhduar ekzekutimin e pagesave direkte për përfituesit në kuadër të Programit të Pagesave…

Mbledhja e TVSH-së brenda vendit – përparësi për bizneset
Ekonomia
241 views
Ekonomia
241 views

Mbledhja e TVSH-së brenda vendit – përparësi për bizneset

Kosovalive 360 - 10/08/2018

Në zyret e Odës së Afarizmit të Kosovës u prit në një vizitë Zëvendësministri i Financave z.Hyzer Gashi. Qëllimi i këtij takimi ishte diskutimi i sfidave të…

USAID-in siguron 3.8 milionë euro për sektorin e bujqësisë
Ekonomia
204 views
Ekonomia
204 views

USAID-in siguron 3.8 milionë euro për sektorin e bujqësisë

Kosovalive 360 - 08/08/2018

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe Misioni i USAID-it në Kosovë kanë nënshkruar sot Marrëveshjen e Mirëbesimit për mbështetjen e sektorit të bujqësisë në vend.…

Lekaj: Po e ndryshojmë infrastrukturën në vend dhe kurrë më s’do të ketë stërzgjatje të projekteve
Ekonomia
199 views
Ekonomia
199 views

Lekaj: Po e ndryshojmë infrastrukturën në vend dhe kurrë më s’do të ketë stërzgjatje të projekteve

Kosovalive 360 - 08/08/2018

Sot, ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj me bashkëpunëtor, i shoqëruar edhe nga deputetë të Kuvendit të Kosovës, realizuan vizitë inspektuese në segmentin e fundit të Autostradës “Arbën…

Diskutohet Ligji për Kontabilitet, Raportim Financiar dhe Auditim
Ekonomia
150 views
Ekonomia
150 views

Diskutohet Ligji për Kontabilitet, Raportim Financiar dhe Auditim

Kosovalive 360 - 08/08/2018

Kontabiliteti, raportimi financiar dhe auditimi konsiderohen thelbësore në aftësimin e organizatave për të marrë vendime të informuara të biznesit bazuar në performancën e kaluar dhe atë të…

Fuqizimi i femrës faktor i rëndësishëm për zhvillimin ekonomik
Ekonomia
184 views
Ekonomia
184 views

Fuqizimi i femrës faktor i rëndësishëm për zhvillimin ekonomik

Kosovalive 360 - 07/08/2018

Sot në zyret e Odës së Afarizmit të Kosovës u mirëprit në takim Deputetja Donika Kadaj Bujupi. Qëllimi i këtij takimi ishte njohja reciproke e të dyja…

Synim kryesor i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë është ndryshimi i konceptit ekomomik në Kosovë
Ekonomia
155 views
Ekonomia
155 views

Synim kryesor i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë është ndryshimi i konceptit ekomomik në Kosovë

Kosovalive 360 - 07/08/2018

Ministri i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë Besim Beqaj i shoqëruar nga kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës sot ka takuar drejtuesit e OEK-ut dhe përfaqsuesit e…

Hasani në OEK: Nuk lejojmë që askush të luaj me bizneset tona
Ekonomia
48 views
Ekonomia
48 views

Hasani në OEK: Nuk lejojmë që askush të luaj me bizneset tona

Kosovalive 360 - 07/08/2018

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, ka vizituar kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqin, ku është diskutuar për bashkëpunimin në mes dy institucioneve dhe…

Oda Amerikane fton prodhuesit kosovarë që të përfitojnë nga lehtësirat tregtare me SHBA-të
Ekonomia
42 views
Ekonomia
42 views

Oda Amerikane fton prodhuesit kosovarë që të përfitojnë nga lehtësirat tregtare me SHBA-të

Kosovalive 360 - 07/08/2018

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë fton kompanitë prodhuese dhe përpunuese nga Kosova që të shfrytëzojnë statusin preferencial tregtar që Kosova gëzon me Shtetet e Bashkuara të Amerikës,…

Beqaj: Gjermania është donatori më i madh financiar në Kosovën e pasluftës
Ekonomia
204 views
Ekonomia
204 views

Beqaj: Gjermania është donatori më i madh financiar në Kosovën e pasluftës

Kosovalive 360 - 06/08/2018

Ministri i Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë Besim ka pritur në takim miqësor ambasadorin e Gjermanisë në Kosovë z. Christian Heldt. Tema të diskutimit në takimin në…