KosovaLive360

21 Prill 2017
Dogana vazhdon të rris të hyrat, 2.5% më shumë se 2016

Dogana e Kosovës ka vazhduar me performacën të lartë në mbledhjen e të hyrave. Angazhimit të zyrtarëve doganor dhe rritje së kontrolleve në pikat kufitare si dhe në brendi të vendit kanë ndikuar në rritje e performacës.

Krahasimi ne mes të viteve 2016 dhe 2017 në periudha të njëjta kohore tregon që kemi një rritje prej 2,5% më shumë, apo shprehur në milion kjo është afër 7 milionë euro më shumë. Pra gjatë viti 2016 dogana kishte mbledhur 263,2 milionë deri me 20 prill 2016 derisa në këtë periudhë janë mbledhur 269,8 milionë euro.

Të Rekomanduara