Lobimi milionësh “për” e “kundër” Kosovës në Interpol
                              
334 views
                              
334 views

Lobimi milionësh “për” e “kundër” Kosovës në Interpol

Kosovalive 360 - 19/10/2018

Edhe sivjet Kosova do të tentojë që në Kuvendin e Organizatës së Policisë Ndërkombëtare (Interpol) që do të mbahet në Emiratet e Bashkuara Arabe, nga fundi i…

Parlamenti ia hap rrugën themelimit të ushtrisë së Kosovës
                              
1062 views
                              
1062 views

Parlamenti ia hap rrugën themelimit të ushtrisë së Kosovës

Kosovalive 360 - 19/10/2018

Deputetët e Kuvendit të Kosovës, me dy të tretat e votave, në parim miratuan tre Projektligje që mundësojnë transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në ushtrinë…

Miratohen projektligjet që e transformojnë FSK-në në ushtri
                              
75 views
                              
75 views

Miratohen projektligjet që e transformojnë FSK-në në ushtri

Kosovalive 360 - 18/10/2018

Deputetët e Kuvendit të Kosovës sot kanë miratuar, në parim miratuan, ligjet që ia hapin rrugën transofrmimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës në ushtrinë e Kosovës. Tre…

Kontingjenti i FSK-së përfundon me sukses ushtrimin fushor “Saber Junction 2018” në Gjermani
Lajme
242 views
Lajme
242 views

Kontingjenti i FSK-së përfundon me sukses ushtrimin fushor “Saber Junction 2018” në Gjermani

Kosovalive 360 - 04/10/2018

Një kontingjent i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), nga data 12 shtator deri më 1 tetor 2018, mori pjesë në ushtrimin fushor "Saber Junction 2018" të…

Bizneset kërkojnë mbështetje nga institucionet për përfitim të fondeve IPA
Ekonomia
209 views
Ekonomia
209 views

Bizneset kërkojnë mbështetje nga institucionet për përfitim të fondeve IPA

Kosovalive 360 - 04/10/2018

Fondet e Instrumentit të Asistencës së Para-Anëtarësimit (IPA) përbëjnë një mundësi të rëndësishme në rrugën e Kosovës drejt anëtarësimit në Bashkimin Evropian, e poashtu një element i…

Ministri Hamza pret në takim delegacionin e Sekretarëve të Shtetit Gjerman
Ekonomia
169 views
Ekonomia
169 views

Ministri Hamza pret në takim delegacionin e Sekretarëve të Shtetit Gjerman

Kosovalive 360 - 04/10/2018

Gjermania mbetet e përkushtuar që të vazhdojë bashkëpunimin ekonomik me Kosovën edhe me projektin e veçantë të Parkut të Inovacionit dhe Trajnimit në Prizren, ka deklaruar sot…

Policia e Kosovës heton dy raste në fshatin Grapc të Klinës dhe Osojan të Istogut
Lajme
185 views
Lajme
185 views

Policia e Kosovës heton dy raste në fshatin Grapc të Klinës dhe Osojan të Istogut

Kosovalive 360 - 04/10/2018

  Zyra për Informim e Policisë së Kosovës për rajonin e Pjesë ka njoftuar lidhur me dy rastet që kanë ndodhur në dy fshatrat, një të Klinës…

Institucionet i kanë shtuar kapacitetet për luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit, thotë Thaçi
Lajme
141 views
Lajme
141 views

Institucionet i kanë shtuar kapacitetet për luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit, thotë Thaçi

Kosovalive 360 - 04/10/2018

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka marrë pjesë në Konferencën Rajonale Kundër Korrupsionit, e cila po mbahet në Prishtinë. Thaçi ka thënë se korrupsioni…

Banka Botërore: Në Kosovë rritja ekonomike ruan momentumin pozitiv
                              
175 views
                              
175 views

Banka Botërore: Në Kosovë rritja ekonomike ruan momentumin pozitiv

Kosovalive 360 - 04/10/2018

Rritja për rajonin e Ballkanit Perëndimor vlerësohet të konsolidohet në 3.5 për qind për vitin 2018, sipas Raportit të Rregullt Ekonomik për Ballkanin Perëndimor, Rritje më e lartë…

Tahiri merr pjesë në Forumin Ministror BE-Ballkani Perëndimor
Lajme
189 views
Lajme
189 views

Tahiri merr pjesë në Forumin Ministror BE-Ballkani Perëndimor

Kosovalive 360 - 04/10/2018

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri ka udhëtuar sot në Tiranë, ku do të marrë pjesë në Forumin Ministror BE-Ballkani Perëndimor për Drejtësi dhe Punë të Brendshme, të…