KosovaLive360

14 Gusht, 2014
16 femra të bukura që nuk i shihni në reklama

Fotografja amerikane Liora dhe shoqja e saj Jes K. Baker kanë fotografuar femrat me plagët, gunga, celulit dhe strija  në trupin e tyre. Kjo seri e fotove quhet “Expose”, dhe promovon që edhe gratë me këto probleme në trupin e tyre janë të bukura.

“Për shkak të asaj që ne shohim në media, fillojmë të besojmë se ne jemi të vetmet me strija në trup,” shkruan Baker në blogun e saj.

“Gjinjtë tonë të pabarabartë, shenjat në këmbët tona, thithat tona asimetrike, barku i fryrë, të gjitha këto përbëjnë  kombinim kompleks dhe të bukur  të pjesëve të trupit tonë të mrekullueshëm” , vazhdon ajo.

Rezultatet e mrekullueshme janë më poshtë:

nrm_1407957919-cos-03-expose nrm_1407958018-cos-04-expose nrm_1407958100-cos-05-expose nrm_1407958163-cos-06-expose nrm_1407958555-cos-09-expose nrm_1407958836-cos-13-expose nrm_1407958931-cos-15-expose nrm_1407959073-cos-16-expose nrm_1407959810-cos-02-expose nrm_1407959976-girl nrm_1407960085-butts

Të Rekomanduara