kosovalive

                              

Zëdhënësit trasojnë rrugën e gjatë drejt informatave

                              

Shëtitësit në sheshin “Nëna Terezë” informohen lidhur me liberalizimin e vizave

                              

Normat etike në gazetari, vetëm fjalë në letër?

                              

Ecjet nëpër fusha të minuara të etikës

Të fundit

Zëdhënësit trasojnë rrugën e gjatë drejt informatave
                              
22 views
                              
22 views

Zëdhënësit trasojnë rrugën e gjatë drejt informatave

Kosovalive 360 - 15/08/2018

Sa Druge Strane – gusht 2018 - Me të gjitha bezditë që e përcjellin pozitën e gazetarëve – nga presionet politike, të ekspozuarit kërcënimeve llojesh të ndryshme,…

Shëtitësit në sheshin “Nëna Terezë” informohen lidhur me liberalizimin e vizave
                              
209 views
                              
209 views

Shëtitësit në sheshin “Nëna Terezë” informohen lidhur me liberalizimin e vizave

Kosovalive 360 - 14/08/2018

Sot, në Sheshin “Nëna Terezë”, janë shpërndarë fletë informuese lidhur me liberalizimin e vizave, ku gjenden disa nga përgjigjet lidhur me liberalizimin e vizave, proces që pritet…

Vazhdon ekzekutimi i subvencioneve në vlerë prej rreth 5.5 mil. €
Ekonomia
169 views
Ekonomia
169 views

Vazhdon ekzekutimi i subvencioneve në vlerë prej rreth 5.5 mil. €

Kosovalive 360 - 14/08/2018

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, ka vazhduar ekzekutimin e pagesave direkte për përfituesit në kuadër të Programit të Pagesave…

Në Klinikën Infektive të QKUK edhe një pacient i infektuar me virusin e Nilit
Lajme
157 views
Lajme
157 views

Në Klinikën Infektive të QKUK edhe një pacient i infektuar me virusin e Nilit

Kosovalive 360 - 14/08/2018

Në Laboratoret e Institutit Kombëtar është detektuar prania e virusit të Nilit Perëndimor te pacienti i shtrirë në Klinikën Infektive të QKUK. Instituti Kombëtar është në vazhdimësi…

Xhudistja Erza Muminovic dhe trajneri Kuka marrin shpërblime shtetërore
Sport
176 views
Sport
176 views

Xhudistja Erza Muminovic dhe trajneri Kuka marrin shpërblime shtetërore

Kosovalive 360 - 14/08/2018

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka ndarë sot shpërblimet shtetërore të Republikës së Kosovës për xhudisten Erza Muminovic dhe trajnerin e xhudos Driton Kuka,…

Ekonomia

Vazhdon ekzekutimi i subvencioneve në vlerë prej rreth 5.5 mil. €
Ekonomia
169 views
Ekonomia
169 views

Vazhdon ekzekutimi i subvencioneve në vlerë prej rreth 5.5 mil. €

Kosovalive 360 - 14/08/2018

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, ka vazhduar ekzekutimin e pagesave direkte për përfituesit në kuadër të Programit të Pagesave…

Mbledhja e TVSH-së brenda vendit – përparësi për bizneset
Ekonomia
229 views
Ekonomia
229 views

Mbledhja e TVSH-së brenda vendit – përparësi për bizneset

Kosovalive 360 - 10/08/2018

Në zyret e Odës së Afarizmit të Kosovës u prit në një vizitë Zëvendësministri i Financave z.Hyzer Gashi. Qëllimi i këtij takimi ishte diskutimi i sfidave të…