KosovaLive360
  • Koalicioni i organizatave joqeveritare në kuadër të “Javës kundër korrupsionit” me mbështetje të Ambasadës Amerikane në Kosovë dhe Zyrës së BE-së, ka mbajtur sot tryezë diskutimi me temë: “Integriteti dhe financimi i partive politike”. Kjo tryezë kishte për qëllim ndërtimin e një vullneti politik për reformimin e partive politike në mënyrë që ato të [më shumë]

  • Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga kryeministri Isa Mustafa, ka mbajtur mbledhjen e 119 të rregullt, në të cilën ka miratuarndër të tjera Planin Strategjik të Arsimit në Kosovë 2017-2021. Kabineti qeveritar ka miratuar Projektligjin për Krijimin e Infrastrukturës Kombëtare të Informacionit Hapësinor në Republikën e Kosovës. Me këtë Projektligj mundësohet krijimi, [më shumë]

  • Ministrja për Dialog, Edita Tahiri, ka mbajtur sot takim urgjent me Grupin punues qeveritar për Marrëveshjen e Brukselit për heqjen e barrikadës nga ura e Ibrit dhe revitalizimin e saj. Në takim kanë marrë pjesë Rashit Qalaj, zëvendësdrejtor i Policisë së Kosovës, Arben Çitaku, sekretar i përgjithshëm i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, [më shumë]

Fotografi & Video ››

Teknologji ››